Adnan Menderes Stadı’nda oynanan ve 1-1’lik eşitlikle sona eren Kızılcabölükspor karşılaşmasında 85’te oyuna giren ve 90’cı dakikanın uzatma süresinde girdiği ikili mücadelede sakatlanan 24 yaşındaki Uğur Çelik’in yapılan tedaviler sonucunda ön çapraz bağlarında kopma olduğu tespit edildi.

SEZONU KAPATTI

Girdiği ikili mücadele yerde kaldıktan sonra bir daha ayağa kalkamayan ve ambulans ile hastaneye kaldırılan Uğur, tedavisi için önceki gün İzmir’e sevk edildi. Tedavi altına alınan Uğur’dan kötü haber geldi. Çekilen MR sonucunda başarılı futbolcunun sezonu kapattığı bildirildi.  

"CAMİA OLARAK ÇOK ÜZÜLDÜK"

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Yavuz İncedal, yaptığı açıklamada, “Uğur’un maalesef ön çapraz bağlarında kopuk tespit edildi. Kulüp yönetimi tedavisi için İzmir’e gönderdi. Gerekli tedaviler orada yapılıyor. Çekilen MR sonrasında ön çapraz bağlarında kopuk çıktı. Camia olarak çok üzüldük. Zor bir durum. Maalesef bu sezonu kapatması kötü oldu” dedi.
Muhabir: Yazar Silinmiş