Anma programında, Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler ve ekibi tarafından sahnelenen “Uğur Mumcu’ya Aydınlık Türküler, Umutlu Şiirler ile Sesleniş” adlı etkinlik izleyicilerle buluştu. Programda türküler ve şiirlerle Uğur Mumcu’nun aydınlık mücadelesi anıldı.

Ugur Mumcu Chp Cine Orgutunun Duzenledigi Etkinlikle Anildi 633159 61C93E6Bdb68774A1C4A66Abc095C913

"MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ"

Etkinlikte konuşan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Uğur Mumcu’nun 33 yıl önce katledildiğini hatırlatarak, onun kalemini satmayan, vatanı ve milleti için özgürlük ve demokrasi mücadelesi veren bir gazeteci olduğunu vurguladı. Günümüzde gerçek gazeteciliğin önemine dikkat çeken CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, bu tür etkinliklerin artırılması gerektiğini belirterek, “Bu aydın insanları unutturmamak, birbirimizi anlamak ve dayanışma içinde mücadele etmek zorundayız” dedi.

Ugur Mumcu Chp Cine Orgutunun Duzenledigi Etkinlikle Anildi 633159 7B58076Be1Bd999E733E28Be8Fb1Bce2

BAŞKAN ŞAHİN'DEN TEŞEKKÜR

Konuşmasında programda emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Şahin, Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler’e ayrıca değinerek, “Metin Güler hocamız Alabanda Tiyatro Festivalimizin düzenlenmesinde bizim için bir pusula, bir rehber oldu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı. Etkinlik, sanatçıların sahne performanslarının ardından sona erdi.

Örnek il başkanı: Ertürk’ten 31’inci kan bağışı
Örnek il başkanı: Ertürk’ten 31’inci kan bağışı
İçeriği Görüntüle

Ugur Mumcu Chp Cine Orgutunun Duzenledigi Etkinlikle Anildi 633159 Aff233877Dab03852D6C2Df1Acf9E760

Kaynak: HABER MERKEZİ