Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden Aydın'da hasat sezonu tüm hızıyla sürerken, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal hububat alım noktalarında incelemelerde bulundu. Ziyaret programında TMO Genel Müdürü Güldal'a, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Temiz ile Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürü Veysel Ali Ünal eşlik etti.

Tmo Genel Muduru Guldaldan Aydin Cikarmasi 671262 88376F

HASADIN NABZI SAHADA TUTULDU

Aydın'ın tarımsal üretim gücünün önemli merkezlerinden olan hububat alım noktalarında gerçekleştirilen incelemelerde, sezonun mevcut durumu masaya yatırıldı. Yetkililerden bilgi alan Güldal, ürün alım süreçleri, depolama faaliyetleri ve üreticilere sunulan hizmetlerle ilgili detaylı değerlendirmeler yaptı. Çiftçilerin mağduriyet yaşamaması ve alımların sağlıklı şekilde sürdürülmesi için yürütülen çalışmalar Güldal tarafından yerinde gözden geçirildi.

Tmo Genel Muduru Guldaldan Aydin Cikarmasi 671262 95201F

AYSO’da Beyaz Grup vitrine çıktı
AYSO’da Beyaz Grup vitrine çıktı
İçeriği Görüntüle

ÜRETİCİNİN EMEĞİ GÜVENCE ALTINDA

Hububat alım merkezlerinde yapılan incelemelerde, ürün teslim süreçlerinin etkin ve hızlı şekilde yürütülmesi için alınan tedbirler de değerlendirildi. TMO'nun üreticinin emeğini koruma noktasında önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Güldal, hasat döneminin sorunsuz şekilde tamamlanması için kurumlar arasındaki koordinasyonun sürdüğünü belirtti.

BEREKETLİ SEZON

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden biri olan Aydın'da devam eden hasat sezonunun üreticiler açısından verimli geçtiği ifade edilirken, alım merkezlerindeki yoğun mesai de dikkat çekti. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, üreticilerin her aşamada yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, hasat ve alım sezonunun çiftçilere, Aydın'a ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını temenni etti. Hasatla birlikte başlayan yoğun alım sürecinin başarıyla yürütülmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE