Toplantıda Cumhur İttifakı meclis üyelerinin yönelttiği sorular gündeme damga vururken, özellikle belediyenin mali durumu, araç alımı ve hizmetlerde yaşanan aksaklıklar tartışıldı. AK Partili Meclis Üyesi Serkan Aksoy’un “Makam aracı alımına gerek var mıydı?” sorusuna yanıt veren Tetik, söz konusu aracın belediyeye değil, NAZBEL bünyesine alındığını belirtti.

Tetik, NAZBEL’in geçmişte sadece belediyeye kaynak aktaran bir yapı olarak görüldüğünü savunarak, “Artık profesyonel bir şirket mantığıyla yönetiliyor. Tüm hesaplarımız incelenebilir, her şey şeffaf” ifadelerini kullandı.

Etik Personel Icin Muhalefete Seslendi Destek Olun 100 Isci 659831 82C983

“YETKİ BİZDE DEĞİL AMA SORUMLULUK ALIYORUZ”

Toplantıda söz alan AK Partili Meclis Üyesi Esin Ülkü Beyazıt ise ilaçlama çalışmalarındaki aksaklıkları gündeme taşıdı. Başkan Tetik, ilaçlama yetkisinin büyükşehir belediyesinde olduğunu hatırlatarak, buna rağmen bir ay boyunca larva mücadelesi yaptıklarını söyledi.

Nazilli'de kararlar verildi
Nazilli'de kararlar verildi
İçeriği Görüntüle

Etik Personel Icin Muhalefete Seslendi Destek Olun 100 Isci 659831 3C85A0

“100 İŞÇİ VERİN, SONUCU GÖRÜN”

Konuşmasının en dikkat çekici bölümünde personel eksikliğine vurgu yapan Tetik, muhalefete doğrudan çağrıda bulundu. Belediye hizmetlerinin önündeki en büyük engelin personel yetersizliği olduğunu dile getiren Tetik, “Her şeyi hazırladık, tek eksiğimiz personel. Gelin partileriniz aracılığıyla destek olun, 100 işçi alalım. O zaman hizmetlerin nasıl hızlandığını hep birlikte görelim. Biz ayrım yapmıyoruz, yeter ki izin çıksın” ifadeleriyle muhalefetten yardım istedi.

Muhabir: SIDIKA AKCAN