Dedeoluk Kıraathanesinde düzenlenen halk buluşmasında uzun bir selamlama ile konuşmasına başlayan Sevinç, "Güçlü iktidar milli devlet sayesinde hepiniz görüyorsunuz ki 1-1,5 yıla kadar hatta biraz daha geri gidersek Emin Bey'in belediye başkanlığından Muhammed Başalan'ın başkanlığından sonra bölgemize böyle çok dikkat çekici yatırımlar gelmedi. Onun için Cumhur İttifakını tercih etmenizi sizlerden istirham ediyorum. 2 yıldan beri kayda değer devlet yatırımlarını yavaş yavaş ilçemize taşıyamaya başladık. Sizden rica ediyorum bu hizmet kervanına dur demeyiniz. Bu hizmet kervanına destek veriniz" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ VE MHP'Lİ OLUP CHP'YE OY VERMEK İSTEYENLERE SESLENDİ

Konuşmasını sürdüren Sevinç, "Bir de sitem yapmak istiyorum. Diyorlar ki son günlerde algı operasyonu yaratılmaya çalışılıyor Karacasu'da. Neymiş, bu seçimde 'AK Partiliyim de CHP'ye oy vereceğim, MHP'liyim de CHP'ye oy vereceğim.' AK Partilinin yeri Cumhur İttifakıdır. Milliyetçi Hareket Partilinin yeri Cumhur İttifakıdır. Sen AK Partili olamazsın, sen başka bölgelerde boy veriyorsan ülkücü olamazsın" ifadeleriyle seçmenlerine seslendi.

Sevinc Ak Parti Ve Mhp Secmenine Seslendi 457588 6808688Aff33340Ce69D2Ef37513Ca48

"YAYKIN YOLU BİTECEK"


Yaykın yolu ile ilgili de konuşan Sevinç, "Son günlerde her yerde makinalar çalışıyor. Yaykın yolunun başlangıç yeri Bingeç değil Karacasu'nun çıkışı olmalıdır. O yolun adı Karacasu Yaykın yolu değil Güney Ege Turizm Destinasyon yolu. O yol Muğla'da başlayacak, Akyaka üzerinden Arapapıştı, Kemer Barajı, Sırtlanini, Karacasu, Afrodisias ve Pamukkale'de biten bir Güney Ege Turizm Yolu olacaktır. Uzunluğu 67 kilometre, genişliği 11 metredir. Bu yol Karayolları adına yapılacaktır. Büyükşehire kalırsa 10 yılda bitme şansı yoktur. Büyükşehirde Mustafa Savaş'ı, Karacasu'da Mehmet Erikmen'ini tercih ettiğinizde bu yolu 5 yılda bitirme sözü veriyorum" şeklinde konuştu.

Karacasu Belediyesi borçları pankart yapıp astı: Toplam borç 62 milyon 444 bin lira Karacasu Belediyesi borçları pankart yapıp astı: Toplam borç 62 milyon 444 bin lira

Sevinc Ak Parti Ve Mhp Secmenine Seslendi 457588 C874B25158Fc55D8A6934B4Ea71E1304

MAZOT İDDİASI: "ERİKMEN'E KEFİLİZ"


Bir başka iddiaya da değinen Sevinç, "Belediye bütçesinden mazot alınıyormuş. Yok araç kiralanıyormuş. 18 Mart'ta kadınlar günü etkinliğimiz için Belediye Düğün Salonunu kullanmak istediğimde sayın belediye başkanı bana ilk önce şunu söyledi. Ben AK Parti ilçe başkanıyım. Sayın Başkanım orayı kullanacaksanız önce belediyeye kira bedelini hatırın, ondan sonra size tahsis edelim dedi. Böyle hassas, böyle milli böyle dini düşünen bir insan belediyeden bir litre dahi mazot çekebilir mi? Çekemez arkadaşlar. Kefiliz kendisine" dedi.

Kaynak: ÖZGÜR DEDEOLUK