Esaret Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekildiği Konak Kimin? Konusu Nedir? Esaret Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekildiği Konak Kimin? Konusu Nedir?

Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’in başrolünde yer aldığı Sen Yaşamaya Bak filmi büyük bir ilgi görmüştü. Sen Yaşamaya Bak’ın devamı niteliğindeki Sen Büyümeye Bak filminin yakın zamanda yayınlanacağı duyuruldu. Peki, Sen Büyümeye Bak ne zaman yayınlanacak? Heyecanla beklenen film hakkında tüm merak edilenleri derledik…

Sen Büyümeye Bak Ne Zaman Yayınlanacak?

İlk filmin hayranları tarafından Sen Büyümeye Bak ne zaman yayınlanacak sorusu sıkça araştırılıyor. Yakın zamanda tanıtım videosu yayınlanan Sen Büyümeye Bak’ın yayın tarihi netleşti. Sen Büyümeye Bak 23 Mayıs tarihinde yayınlanacak.

Sen Büyümeye Bak filminin yapımcılığını Taff Pictures & Gigi Productions üstleniyor. Senarist koltuğunda Hakan Bonomo’nun oturduğu filmi Hakan “Ketche” Kırkavaç yönetiyor.

Sen Buyumeye Bak 4

Sen Büyümeye Bak Hangi Platformda?

Sen Büyümeye Bak ne zaman yayınlanacak sorusunun yanında platformu da merak ediliyor. Sen Büyümeye Bak filmi orijinal Netflix filmi olup yalnızca bu platformda yayınlanacak. Sen Büyümeye Bak, Mayıs ayının heyecanla beklenen Netflix içerikleri arasında yer alıyor.

Sen Buyumeye Bak 3

Sen Büyümeye Bak Konusu

Sen Büyümeye Bak filmi Fırat adlı karakterin eşi Melisa’yı kaybettikten sonraki yaşamını konu ediniyor. Oğlu Can ile birlikte birbirlerine destek olup hayatlarını yeniden şekillendirme çabası izleyiciye aktarılıyor.

Melisa’nın ölümünden bir yıl sonra Fırat’ın hayatına tesadüfen yeni birisi giriyor. Fırat’ın aşkı yeniden bulup bulamayacağı ve baba oğulun acıyla mücadelesi izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Filmde Fırat adlı baba karakterine Kaan Urgancıoğlu, yeni tanışacağı mimar Sezen karakterine ise Melisa Aslı Pamuk hayat veriyor. İkili daha önce birlikte Kara Sevda dizisinde rol almıştı.

Sen Buyumeye Bak 2

Sen Büyümeye Bak Oyuncuları

Sen Büyümeye Bak filminin oyuncu kadrosu ilk filme göre değişiklik gösteriyor. Sen Büyümeye Bak oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidir:

  • Kaan Urgancıoğlu (Fırat)
  • Melisa Aslı Pamuk (Sezen)
  • Mert Ege Ak (Can)
  • Ezgi Şenler
  • Çağdaş Onur Öztürk
  • Asaf Baydar
  • Milane Eren
  • Alper Baytekin
  • Perihan Savaş

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu günümüzde Yargı dizisiyle adından söz ettiren Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 9 Mayıs 1981 yılında dünyaya gelen Kaan Urgancıoğlu 42 yaşındadır. Babası da İzmirli olan ünlü oyuncunun aslen Tireli odluğu bilinmektedir.

2002 yılında Karaoğlan dizisiyle oyunculuğa adım atan Kaan Urgancıoğlu yaklaşık 22 yıldır sektörde yer edinmektedir. Urgancıoğlu Kampüsistan, Kara Sevda, Aşk 101, Ah Polis Olsam gibi dizileriyle tanınmaktadır.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Ünlü model ve oyuncu Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda’da doğmuştur. Günümüzde 33 yaşında olan Pamuk 2012 yılından beri oyunculuk yapmaktadır.

2009 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılan Melisa Aslı Pamuk 4 dil bilmektedir. Oyunculuğa G.D.O. Kara Kedi filmiyle giriş yapan Pamuk ardından Yer Gök Aşk, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda ve Çarpışma gibi popüler dizilerde yer almıştır.

Muhabir: Ömer ARAZ