Aydın BŞB, tecrübeli isimle yeniden anlaştı Aydın BŞB, tecrübeli isimle yeniden anlaştı
Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta 34 puanla zirvede yer alan Aydın Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Ligde 11 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Aydın BŞB, grup maçlarının bitimine 3 hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için Play-Off grubuna kalmayı garantiledi.

AVERAJDA AYDIN BŞB ÜSTÜN

Grup’ta ilk 2 sırada tamamlaya takımların mücadele edeceği Play-Off öncesinde lider Aydın BŞB, üçüncü sıradaki Çine Madranspor’un 6 puan önünde yer alıyor. Kalan 3 haftada bir haftayı bay takım olarak geçecek olan Çine Madranspor, iki maçını kazansa bile ikili averajda gerisinde kaldığı Aydın BŞB’yi sıralamada geçemiyor. Böylelikle Aydın BŞB, Süper Amatör Lig’de Play-Off’a kalmayı başaran ilk takım oldu.

ALTUNTAŞ’TAN İYİ VE MÜCADELECİ FUTBOL VURGUSU

Play-Off grubuna kaldıkları için mutlu olduklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, “Ligin ilk haftasında itibaren bizim hedefimiz, iyi ve mücadeleci bir futbol oynamaktı. Çoğunluğun genç oyunculardan oluştuğu takımımız, sezon içerisinde iyi ve mücadele bir oyun ortaya koyarak bu başarıya ulaştı. Gruptaki son maçımızın son düdüğüne kadar yine bu şekilde mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Bu mücadeleyi sürdürdüğümüzde takımımızın ulaşacağı nokta neresi olursa olsun, bizi mutlu edecek. Play-Off sürecinde bu doğrultuda düşünüyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımızı, ortaya koydukları mücadelelerden dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.