AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Gaziantep Nurdağı’nda iftarda Ösün ailesinin hanesine misafir oldu.
“Yeni Evim İlk İftarım Gaziantep” programı kapsamında; AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Bursa Milletvekili Osman Mesten ile birlikte, AK Parti Nurdağı İlçe Teşkilatımızı ziyaret etti.

AK Gençler Kuşadası'nda geleneği bozmadı
AK Gençler Kuşadası'nda geleneği bozmadı
İçeriği Görüntüle

Ozmen Depremzede Ailenin Iftar Sofrasina Konuk Oldu 640966 E2Df980Af222Fdbd228E52Cb85E4611C

TEŞKİLAT ZİYARETİ VE ESNAF BULUŞMASI

Özmen daha sonra AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımıza ziyaretler gerçekleştirdi.
Nurdağı sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelen Özmen, hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de Ramazan ayının bereketini paylaştı.

“ASRIN FELAKETİNDEN SONRA EL ELE”

Özmen, "Asrın felaketinin ardından yaralarımızı hep birlikte sardığımız, el birliğiyle yeniden ayağa kalkan Nurdağı’nda gönüllere misafir olup, Ramazan’ın bereketini ve muhabbetini paylaştık" dedi.

Özmen, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve İlçe teşkilatıyla birlikte Nurdağı’nda iftarda Ösün ailemizin hanesine misafir oldu.

Ozmen Depremzede Ailenin Iftar Sofrasina Konuk Oldu 640966 D4500098678774A0D13F7A2747A77580

“BİRLİĞİMİZ VE KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Özmen, "Gönüllerini ve bereketli sofralarını bizlere açan kıymetli ailemize misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.
Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun" ifadelerini kullandı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE