İnci Taneleri yayınlandığı günden bu yana dans sahneleriyle gündemden düşmüyor. Dizi konusu ve oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin izleyicileri İnci Taneleri Zerre kimdir sorusunun cevabını da merak ediyor.

İnci Taneleri’nin Zerre’si Orkuncan İzan hakkında merak edilen konuları bir araya getirdik. İşte detaylar…

İnci Taneleri'nin Zerre Kimdir?

Orkuncan İzan İnci Taneleri adlı dizide Zerre karakterine hayat veriyor. Zerre, Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin teyzesinin oğlu olarak tanıtılıyor. Azem’in kızıyla arkadaşlık kuran Zerre, sıra dışı bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Öneri: İnci Taneleri Nerede Çekiliyor? Dizideki Otel Nerede? Dizi Seti Hangi Semtte?

Orkuncan Izan Kimdir 5

Orkuncan İzan Kimdir?

Orkuncan İzan, 2019 yılında Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Kendini oyunculuk alanında daha da geliştirmek isteyen İzan, yükseköğreniminin ardından tiyatro alanında bir eğitim daha almıştır. Orkuncan İzan oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tamamlamıştır.

Orkuncan İzan günümüzde RS İletişim Menajerlik ajansı bünyesinde çalışmaktadır. İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Fehim Paşa Kolay adlı tiyatro oyunuyla yaşamıştır. Bir süre tiyatroya devam eden İzan, Hekimoğlu ve Yargı gibi yayınladığı dönemin popüler dizilerine konuk oyuncu olarak katılmıştır.

Konuk oyuncu olarak katıldığı dizilerdeki başarısının ardından ise Güzel Günler adlı dizinin ana kadrosuna dahil olmuştur. Günümüzde ise Orkuncan İzan Zerre karakteri ile, Yılmaz Erdoğan imzalı ve birçok başarılı oyuncu barındıran İnci Taneleri adlı televizyon dizisinde boy göstermektedir.

Genç oyuncunun özel hayatı da sevenleri tarafından oldukça merak edilen bir konudur. Ancak ünlü isim özel hayatını paylaşmayı pek tercih etmemektedir. Bu sebeple hayranlarının merak ettiği Orkuncan İzan evli mi sorusu cevapsız kalmaktadır.

Orkuncan İzan Instagram hesabını @orkunizan kullanıcı adıyla aktif olarak kullanmaktadır. Oyuncunun yaklaşık 18 bin takipçisi bulunmaktadır.

Orkuncan Izan Kimdir 2

Orkuncan İzan Kaç Yaşında? Nereli?

İnci Taneleri Zerre kimdir merak edenler için şimdi de, ünlü ismin yaşı ve memleketini inceleyelim. İnci Taneleri’nin Zerre’si Orkuncan İzan, 19 Mayıs 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gözlerini açmıştır. Genç oyuncu günümüz itibarıyla 31 yaşındadır.

Orkuncan İzan doğma büyüme Ankaralıdır. Üniversite eğitimini de Ankara’da tamamladıktan sonra, oyunculuk kariyeri ve eğitimi için İstanbul’a yerleşmiştir.

Aydın'ın En Güzel İlçelerinden Karacasu'da Gezilecek Yerler: Mutlaka Görmeniz Gereken 10 Nokta! Aydın'ın En Güzel İlçelerinden Karacasu'da Gezilecek Yerler: Mutlaka Görmeniz Gereken 10 Nokta!

Orkuncan İzan Hangi Dizilerde Oynadı?

Oyunculuğu ile televizyon seyircilerinin merak konusu haline gelen Orkuncan İzan, kariyerine 2020 yılında adım atmış genç bir oyuncudur.

Orkuncan İzan’ın oynadığı diziler aşağıdaki gibidir:

  • Hekimoğlu (2020)
  • Yargı (2022)
  • Güzel Günler (2022)
  • İnci Taneleri (2024)

Orkuncan Izan Kimdir 1

İnci Taneleri Konusu Nedir?

İnci Taneleri Zerre kimdir sorusunun ardından, bir de dizinin konusunu inceleyelim…

Dizi, bir edebiyat öğretmeni olan Azem karakterini merkeze almaktadır. Azem cezaevinden yeni çıkmış, acı dolu bir geçmişe sahip olan eski bir edebiyat öğretmenidir. Özgürlüğüne kavuşmasının ardından ailesini tekrar bir araya toplamak yegane amacı haline gelmiştir. Çünkü Azem’in cezaevine girmesinin ardından, çocukları da ondan kopmuştur.

Azem cezaevinden çıktıktan sonra, kaldığı otelde Dilber isimli bir pavyon dansçısı ile tanışır. Dilber onun tek arkadaşı olmuştur ve dizi artık Azem ve Dilber’in etrafında dönmeye başlamıştır.

Muhabir: Ömer ARAZ