Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde birçok alanda elde ettiği başarılarla adını duyuran Karpuzlu Anadolu Lisesi, örnek bir etkinliğe daha imza attı. Okul yönetimi önderliğinde Rehber Öğretmeni Havva Gül Çavuş’un katkılarıyla YKS’ye girecek olan 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi.

KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİLER

Öğrencilere moral ve motivasyon vermek amacıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğine Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, Karpuzlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Akçay, Müdür Yardımcısı Sercan Erkuş, öğretmenler Candeğer Toydemir, Efe Okyay, Aysun Kavas, Sinem Güngörmüş, Havva Gül Çavuş katıldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler stres atarak keyifli bir zaman geçirdi.

Dünyada 17 öğretmene verilen ödülü aldı, Aydın’ın gururu oldu Dünyada 17 öğretmene verilen ödülü aldı, Aydın’ın gururu oldu

Ogrencilere Sinav Oncesi Moral Kahvaltisi 477359 9Cc545Fb310F6E292C0De4C4Cbab8C5A

AKÇAY, BAŞARI DİLEDİ

Bu yıl da kahvaltı etkinliğini gerçekleştirdiklerini kaydeden Okul Müdürü İlker Akçay, “Her yıl YKS’ye girecek okulumuzun öğrencilerini kahvaltı etkinliğimizde buluşturuyoruz. Öğrencilerimize moral vermek ve destek olmak amacıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğimizi bu yıl da düzenledik. Etkinliğimiz boyunca öğrencilerimiz sınav öncesinde güzel bir vakit geçirerek keyifli bir zaman geçirdi. Katılım sağlayan tüm herkese teşekkür ediyorum. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ