Nazilli’de Büyük Menderes Havzası masaya yatırıldı
Nazilli’de Büyük Menderes Havzası masaya yatırıldı
İçeriği Görüntüle

Nazilli’nin en işlek noktalarından biri olan Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı, sıcak asfalt mazgal tamiratı çalışmaları nedeniyle tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı.

Nazillide Bu Yolu Kullanacaklar Dikkat Trafige Kapatildi 637321 B85E924C5741Ad3C78434Ba7Efbbfdf9

MUHTAR ÖZTÜRK DUYURDU

Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, mahallede yürütülen sıcak asfalt ve mazgal onarım çalışmaları kapsamında Fatih Camii Eski İmam Hatip Okulu önünde trafik düzenlemesine gidildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, çalışmalar süresince yolun tek yönlü olarak kapalı olacağı belirtilerek sürücülerden alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.

Nazillide Bu Yolu Kullanacaklar Dikkat Trafige Kapatildi 637321 Dc33A53F3B7B1846Fc77A36Fb59178D2

Muhtar Öztürk, özellikle bölgenin Nazilli’nin en yoğun kullanılan güzergâhlarından biri olduğuna dikkat çekerek, sürücü ve yayaların trafik işaret ve yönlendirmelerine uymaları konusunda uyarıda bulundu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun yeniden trafiğe açılacağı ifade edildi.

Nazillide Bu Yolu Kullanacaklar Dikkat Trafige Kapatildi 637321 0241394Df02661D4E0Aeb0Ed87B3E113

Muhabir: Mürvet Nazlı ALTINAYAR