MHP Aydın İl Başkanlığı, Karpuzlu İlçe Olağan Kongresi öncesi önemli bir açıklama yaptı. Parti, kongrede Hasan Nargiz'in tek aday olarak yer alacağını duyururken, kongrenin teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirecek önemli bir buluşma olacağını vurguladı.
MHP Aydın İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karpuzlu İlçe Olağan Kongresi'nin partinin teşkilat yapısını daha da güçlendirecek önemli bir süreç olduğu belirtildi. Açıklamada, Hasan Nargiz'in kongrede tek aday olarak yer alacağı ifade edilirken, teşkilatın ortak hedefler doğrultusunda yoluna kararlılıkla devam ettiği mesajı verildi.
"TEK YÜREK İRADESİMİZİN GÖSTERGESİ OLACAK"
İl Başkanlığı açıklamasında, " Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin tavizsiz ilkeleri ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in sarsılmaz teşkilat disipliniyle kenetlendiğimiz MHP Karpuzlu İlçe Olağan Kongremizde, Sn. Hasan Nargiz tek aday olarak yer alacaktır. Bu kutlu buluşma; Karpuzlu’muzda ortak akıl ve sarsılmaz bir inançla yürütülen çalışmalarımızın bir taçlandırılması, büyük kurultayımızın ayak sesleridir. Kongremizden çıkacak olan tek yürek iradesi, üç hilalin vakarını şehrimizin her bir sokağına taşımadaki en büyük gücümüz olacaktır.
Mukaddes davamızın sancağını Karpuzlu’da daha da yükseklere çıkarma kararlılığıyla bu şerefli sorumluluğu üstlenen Sn. Hasan Nargiz ve yönetim kurulu üyelerine şimdiden muvaffakiyetler diler; şehrimize ve partimize hayırlı hizmetler sunmalarını temenni ederiz. Kongremizin Karpuzlu'ya, Aydın’ımıza ve kutlu hareketimize hayırlı olmasını diliyor; tüm dava arkadaşlarımızı davanın asaletiyle selamlıyoruz” ifadelerini kullandı.



