Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı olarak tanınan Meryem Uzerli, özel hayatı ile sıklıkla gündeme geliyor.  Meryem Uzerli evli mi, kaç çocuğu var sizin için araştırdık!

Meryem Uzerli Evli Mi?

Almanya’da yaşadığı bilinen Meryem Uzerli, özel hayatıyla sıkça araştırılmasına rağmen bunu saklamada oldukça başarılıdır. Öyle ki başarılı oyuncunun ikinci çocuğunun babası hakkında çok az bilgi yer almaktadır. Bu sebeple iki çocuk annesi olan Meryem Uzerli’nin eşi olup olmadığı sıklıkla araştırılmaktadır.

Peki Meryem Uzerli evli mi? Meryem Uzerli’nin evliliği 2017 yılında Alp Özcan ile birlikte konuşulmuştur. Meryem Uzerli bu yıl Alp Özcan’dan evlilik teklifi almış ve kabul etmiştir. Ancak ünlü isim Alp Özcan ile evlenmemiştir.

Meryem Uzerli kiminle evli sorusuna yanıt olarak ünlü ismin şu anda evli olmadığını söyleyebiliriz. Ancak ünlü oyuncu verdiği bir röportajda, ‘Günün birinde bunu hissedersem muhakkak evlenirim.’ şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

Meryem Uzerli Evli Mi 3

Gönül Dağı Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? Gedelli Köyü Gerçek Mi? Gönül Dağı Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? Gedelli Köyü Gerçek Mi?

Meryem Uzerli’nin Çocuğu Var Mı?

Meryem Uzerli evli mi sorusunun yanında ünlü oyuncunun anne olup olmadığı araştırılmaktadır. Instagram’da oldukça aktif olan başarılı oyuncu, çocuklarıyla birlikte birçok fotoğraf paylaşmaktadır.

Hayranları tarafından Meryem Uzerli’nin kaç çocuğu var sorusu oldukça merak edilmektedir. İki çocuğu olan Meryem Uzerli, 2014 yılında Lara’yı ve 2021 yılında ise Lily Koi’yi kucağına almıştır.

Bir dönem yaşadığı aşk ile dillerden düşmeyen Meryem Uzerli eski sevgilisi Can Ateş ile birlikteydi. Bu birliktelikle ilk kez anne olan Meryem Uzerli, kızı Lara’yı kucağına almıştır. Lara ise 2014 doğmuş ve 2024’ün Şubat ayında 10. yaş gününü kutlamıştır.

Aldatma iddiaları ile Can Ateş’ten ayrıldığı bilinen Meryem Uzerli çocuğu Lara hakkında, bir röportajında aşağıdaki sözlere yer vermiştir.

“Benim ve çocuğumun babasıyla artık bir bağlantısı yok ama hayat bu. Yapacak bir şey yok. Bir çocuk babasıyla büyüyünce daha farklı oluyor ama benim çocuğum babasız büyüdü.”

Meryem Uzerli Evli Mi 2

Bu sözlerin ardından ise ünlü oyuncu, Can Ateş ile görüşmediklerini belirtmiştir.  Meryem Uzerli Can Ateş ile olan ilişkisinin ardından, sır gibi sakladığı Amerikalı sevgilisi ile aşk yaşamaya başlamıştır. Meryem Uzerli bu ilişkiden ikinci kez çocuk sahibi olmuştur. 2021’in Ocak ayında doğan Lily Koi, günümüz itibarıyla 3 yaşındadır.

Meryem Uzerli Kaç Yaşında? Nereli?

Meryem Uzerli evli mi sorusundan sonra, merak edenleri için ünlü ismin yaşı ve memleketi ile devam edelim… 12 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelen Meryem Uzerli günümüz itibarıyla 40 yaşındadır.

Vatandaşlar tarafından Meryem Uzerli nereli sorusuna cevap aranmaktadır. Ünlü oyuncunun konuşurken yaptığı aksan ise bunun en büyük nedenidir. Almanya’nın Kassel kentinde dünyaya gelen ve Almanya’da büyüyen Meryem Uzerli, kökeni itibarıyla Türk asıllıdır.

Günümüzde ise kendine Almanya’da sade bir hayat kurduğu bilinen Uzerli’nin, bazı çekimler sebebiyle Türkiye’ye gelip gittiği bilinmektedir.

Meryem Uzerli Evli Mi 5

Meryem Uzerli Kariyeri

Meryem Uzerli evli mi sorusunun ardından, ünlü ismin kariyerinden ve başarılarından söz edelim…

Meryem Uzerli oyunculuk eğitimine 2000 yılında başlamıştır. Bu kapsamda Meryem Uzerli, 2003 yılına kadar Hamburg'da bulunan Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitimin ardından Almanya’nın yerel kanallarında yayımlanan birkaç küçük rol ile kariyerine adım atmıştır.

Meryem Uzerli günümüzde popülerliğini halen koruyan televizyon dizisi Muhteşem Yüzyıl ile kariyerine devam etmiştir. Ünlü oyuncunun bu rolün seçimleri için Almanya’dan katıldığı ve birçok kişiyi elediği bilinmektedir. Seçildikten sonra ise Türkiye’ye yerleşmiş, burada Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı olarak parlamıştır.

Meryem Uzerli Hürrem Sultan rolüyle birçok ödüle layık görülmüştür. Bu kapsamda üç kez ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ve bir kez ‘TV Yıldızları Özel Ödülü'nü kazanmıştır.

Meryem Uzerli Evli Mi 8

Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından adından sıkça söz ettiren Meryem Uzerli, Annemin Yarası ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi birçok başarılı yapımda yer almıştır. Uzun süredir kameralardan uzak duran Meryem Uzerli, en son 2020 yılında Kovan adlı sinema filmi ile izleyiciyle buluşmuştur.

Ancak ünlü oyuncu yakın zamanda ekranlara geri dönecektir. Bu kapsamda Meryem Uzerli, heyecanla beklenen internet dizisi Ru’nun kadrosuna dahil olacaktır. Bunun dışında ünlü oyuncunun, bir sinema filmi olarak vizyona girecek olan Sonsuz Bir Aşk’ta yer alacağı bilinmektedir.

Meryem Uzerli oyunculuk kariyerinin yanı sıra, 2020 yılında iş hayatına da atılmıştır. Berlin’de küçük bir kafe açan Meryem Uzerli, ikinci şubesini açarak işletmeciliğe devam etmektedir.

Meryem Uzerli Evli Mi 9

Meryem Uzerli Dizi ve Filmleri

Yer aldığı dizi ve filmlerle adından sıkça söz ettiren Meryem Uzerli, hangi yapımlarda yer aldığı konusunda da oldukça merak edilmektedir. Sorunun cevabı ise, detaylı olarak aşağıda yer almaktadır…

Meryem Uzerli’nin oynadığı televizyon dizileri kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Muhteşem Yüzyıl (2011)
  • Gecenin Kraliçesi (2016)
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2016)
  • Ra (Yakında)

Başarılı oyuncu Meryem Uzerli’nin filmleri ise şu şekildedir:

  • Annemin Yarası (2016)
  • Öteki Taraf (2017)
  • Kovan (2020)
  • Sonsuz Bir Aşk (Yakında)

Muhabir: Ömer ARAZ