Mayıs ayında Netflix’te yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncu kadrosunda Meriç Aral da yer alıyor. Meriç Aral güncel olarak Sandık Kokusu dizisinde rol alıyor. Sandık Kokusu’nun Irmak’ı Meriç Aral kimdir? Ünlü oyuncu hakkında merak edilenleri yanıtladık…

Meriç Aral Kimdir?

Medcezir dizisi Hale karakteriyle tanıdığımız Meriç Aral, Türk televizyonunun başarılı isimleri arasında yer alan ünlü bir oyuncudur. Günümüzde aktif bir şekilde kariyerine devam eden Meriç Aral Sandık Kokusu adlı dizide yer almaktadır.

2023 yılı itibarıyla Sandık Kokusu Irmak karakterine hayat veren Meriç Aral boyu ve kilosuyla hayranları tarafından oldukça merak edilmektedir. Oldukça fit bir görüntüye sahip olan Meriç Aral’ın,167 cm boyunda ve 55 kg ağırlığında olduğu bilinmektedir.

Meric Aral Kimdir 1

Meriç Aral Kaç Yaşında? Nereli?

Meriç Aral kimdir merak edenleri için ünlü ismin yaşı ve memleketi ile devam edelim… Meriç Aral 17 Kasım 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 35 yaşındadır. Meriç Aral’ın aslen İstanbullu olduğu bilinmektedir.

Meric Aral Kimdir 4

Meriç Aral Eğitimi ve Kariyeri

Meriç Aral kimdir tanıdıktan sonra, uzun yıllardır ekranlarda göremeye alışık olduğumuz ünlü ismin kariyerini inceleyelim… Avukatlık yapan bir ailenin kızı olduğu bilinen Meriç Aral, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur.

Yükseköğrenimi sırasında yan dal yapan başarılı oyuncu, aynı zamanda Karşılaştırmalı Edebiyat okumuştur. Üniversitenin ardından staja başlayan Meriç Aral bu süreçte oyunculuğa başlamıştır. Bu süreçte kısa bir süre film asistanı olarak görev yapmıştır.

2012 yılında kameralarla tanışan ünlü oyuncu, Sultan adlı dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Meriç Aral bu diziyle birlikte oyunculuk alanında kendini geliştirmeye başlamış ve alanla ilgili çeşitli eğitimler almıştır.

Meric Aral Kimdir 2

2013 yılında Medcezir’in Hale’si olarak karşımıza çıkan Meriç Aral, asıl çıkışını bu diziyle yapmıştır. Medcezir’in ardından kariyerinde yükselişe geçen Meriç Aral Unutursam Fısılda, Yüksek Sosyete, Hesapta Aşk ve Söz gibi yapımlarda yer almaya başlamıştır.

Birçok başarılı projede adı geçen Meriç Aral günümüzde; Demet Akbağ, Özge Özpirinççi ve Metin Akdülger’in başrolde olduğu Sandık Kokusu adlı dizide yer almaktadır. Aynı zamanda Teras Noir adlı podcastin sunuculuğunu üstelenen Meriç Aral bu programda birçok başarılı ismi konuk etmektedir.

Meriç Aral Dizi ve Filmleri

Yer aldığı projelerle adından söz ettirmeyi başaran Meriç Aral filmleri ve TV dizileriyle de oldukça merak edilmektedir. Ancak Meriç Aral kimdir sorusu televizyon ve sinema dışında da cevap bulmaktadır. Bazı dijital platformlarda yayınlanan dizilerde yer alan Meriç Aral bu kapsamda, Yakamoz- S 245 ve Deneme Çekimi adlı dizilerde oynamıştır.

Ünlü isim aynı zamanda, 9 Mayıs 2024 günü yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti adlı Netflix dizisinin kadrosunda da yer almaktadır. Peki Meriç Aral hangi dizilerde oynadı?

Meriç Aral’ın oynadığı TV dizileri kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Sultan (2012)
  • Medcezir (2013)
  • Yüksek Sosyete (2016)
  • Söz (2017)
  • Kırmızı Oda (2020)
  • Kaderimin Oyunu (2021)
  • Sandık Kokusu (2023)

Meriç Aral’ın yer aldığı sinema filmleri ise şu şekildedir:

  • Balayı (2013)
  • Muska (2014)
  • Unutursam Fısılda (2014)
  • Hesapta Aşk (2015)
  • Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü (2017)
  • Yanımda Kal (2018)
  • Biz Böyleyiz (2020)

Meric Aral Kimdir 5

Meriç Aral’ın Sevgilisi Kim?

Meriç Aral kimdir sorusu ile karşımıza, ünlü ismin oldukça merak edilen özel hayatı da çıkmaktadır. Bu doğrultuda Meriç Aral Serkan Keskin birlikteliği ile oldukça merak edilmektedir.

2018 yılında bir ilişkiye başlayan ünlü çift, 6 seneyi aşkın süredir beraberliklerini sürdürmektedir. Instagram’ı oldukça aktif kullanan Meriç Aral sevgilisi Serkan Keskin ile sık sık fotoğraf paylaşmaktadır.

Meriç Aral’ın özel hayatıyla ilgili merak edilen bir diğer konu ise ünlü ismin ailesidir. Bu kapsamda Meriç Aral kimin kızı sorusu sıklıkla araştırılmaktadır. Hukukçu bir ailenin ilk kızı olarak dünyaya gelen Meriç Aral’ın, Ayşe Aral adından kız kardeşi vardır.

Aydın Yöresine Ait Eklemedir Koca Konak Hikayesi Nedir? Atatürk'ün En Sevdiği Türkü! Aydın Yöresine Ait Eklemedir Koca Konak Hikayesi Nedir? Atatürk'ün En Sevdiği Türkü!

2019 yılında babası Levent Nuri Aral’ı kaybeden Meriç Aral, annesi ve kız kardeşi ile yaşamına devam etmektedir.

Meric Aral Kimdir 6

Serkan Keskin Kimdir?

Serkan Keskin, TRT 1 ekranlarının popüler dizisi Leyla İle Mecnun’un İsmail Abisi olarak tanınmaktadır. Ünlü isim ülkemizde oldukça başarılı bir oyuncu, yönetmen ve müzisyendir. Başarılı oyuncu 1977 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir ve günümüz itibarıyla 46 yaşındadır.

Kariyerine İzmit Şehir Tiyatroları ile başlayan Serkan Keskin Barış Falay ve Zuhal Gencer gibi isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimine Akademi İstanbul ile devam eden ünlü isim, 2003 yılında Çaylak isimli dizi ile kameralarla tanışmıştır.

Kariyeri boyunca 50’yi aşkın sinema ve televizyon dizisinde yer almış olan Serkan Keskin, asıl şöhretini 2011 yılında yayınlanan Leyla İle Mecnun adlı dizide kazanmıştır. Leyla ile Mecnun’un İsmail Abisi dizinin ardından, Leyla the Band adlı müzik grubunda yer almıştır.

Oyunculukla müziği aynı anda götüren Serkan Keskin, yer aldığı yapımlarla birçok ödüle de layık görülmüştür. Oyunculuk konusunda istikrarlı bir şekilde ilerleyen ünlü isim, 2019 yılında Taner Ölmez ile birlikte Barabar adlı müzik grubunu kurmuştur.

Sayısız projede yer almış olan Serkan Keskin, günümüzde Şahane Hayatım adlı dizide Niyazi Adalı karakterine hayat vermektedir.

Muhabir: Ömer ARAZ