Cemre Uzu köşe yazısı GENÇLERİN BİLMESİ GEREKEN ÖNEMLİ HUSUSLAR Merhaba SES Gazetesi takipçileri. Hepinizi çok sevgiyle selamlıyorum. Yepyeni bir konu ile karşınızdayım. Günümüzün gençlerin bilmesi gereken önemli hususlardan birkaçından bahsedeceğim. Bence dikkate alınması gereken hususlar.
Sevgili genler diyerek konumuza başlamak istiyorum. Kesinlikle spor salonuna gidin. Spor yapmak size bir sürü özellik katacaktır. Mesala daha fazla özgüven, daha iyi bir fizik, güne daha iyi odaklanma gibi. Borçtan uzak durun gençler. Borca girmek size olumsuz özellikler katacaktır. Gelecekteki sorunlar, endişe, stres ve borca girmek uykuyu bozar. Genel sağlık üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir Bir beceriniz olsun bu hayatta. Unutmayın ki, sizi beceriler zengin yapar. Günümüzde online beceriler için çok yüksek bir talep var. Ne gibi mi? Mesala, metin yazarlığı, dijital pazarlama gibi… Sosyal medyanızdan yararlanın Sosyal medya son derece güçlü.
Başkalarının fikirlerine aldırış etmeyin.
"Başkalarının ne düşündüğünü önemsersen her zaman onların tutsağı olursun." - Lao Tzu Sağlığınıza öncelik verin. Fiziksel sağlığınıza özen göstermenin, zihinsel sağlığınız üzerinde de büyük ve olumlu bir etkisi olacaktır.
Başarısız olunca hayata küsmeyin. Kesinlikle kaybetmiyorsunuz. Ya kazanırsın ya da öğrenirsin. Başarısız olmaktan korkmayın, risk almamaktan korkun.
Uyum sağlamaya çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Eşsizsin, Bu da senin güçlerinden biri!
Kalın sağlıcakla…
Saygılarımla!