“MÜŞTERİ SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTTI”
Köfteci Murat Usta Lokantası'nın sahibi Murat Cesur, yemek sektörüne 1991 yılında bulaşıkçı olarak girdiğini söyledi. Toplam 12 yıl bulaşıkçılık ve garsonluk yapmasının ardından, yemek hazırlamasını öğrendiğini dile getiren Cesur, "2009 yılında hayatını kaybeden, aynı zamanda eşimin de babası olan Ziya Yıldız ustamdan Allah razı olsun. Benim ve eşimin üzerimde emeği çok fazla. Yanında 6 yıl bulaşıkçılık, 6 yıl da garsonluk yaptıktan sonra beni mutfağa aldı. Ondan yemek yapmanın inceliklerini, en ufak ayrıntısına kadar öğrendim. 2011 yılında da kendi lokantamı açtım. İlk açtığımda lokantamda sadece iki masa vardı. Hazırladığımız çorba, yemek ve tatlılar müşterilerimiz tarafından çok beğenildi. Müşteri sayımız da her geçen gün arttı. Böylelikle geride bıraktığımız 11 yılda, lokantamız büyüdükçe büyüdü. Şu anda yaklaşık 100 kişilik kapasiteye ulaştık. Lokantamıza gösterdikleri ilgiden dolayı müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.“LOKANTAMIZI ÖVÜP YENİ MÜŞTERİLER GÖNDERİYORLAR”
Menüsünde kaliteli malzemelerden yaptığı ayakpaça, kellepaça, işkembe, beyin ve mercimek çorbaları, güveç, Arnavut ciğeri, kuru fasulye-pilav ve ızgara köfte yemekleri ile Kemalpaşa ve kabak tatlılarının bulunduğunu belirten Cesur, "Ben, yemekleri hazırlayıp, servis ediyorum. Eşim de kasada duruyor. Aile lokantamızda çalışan personellerimiz de deneyimli ve güler yüzlü. Lokantamıza gelen müşterilerimiz, sunduğumuz yemek lezzetlerinden memnun oluyor, gittikleri yerlerde de lokantamızı övüp yeni müşteriler gönderiyorlar. Bu durumu neredeyse her gün yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Pazar günü hariç haftanın altı günü 05.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verdiklerini kaydeden Cesur, tüm vatandaşları da eşsiz lezzetlerinden tatmaya davet ettiğini sözlerine ekledi.
Muhabir: Yazar Silinmiş




