Aydın’ın önemli kulüplerinden biri olan Kuyucakspor’da 7 yıldır Kulüp Başkanı olan Akif Tekin kararını verdi. Bu yıl Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Kuyucakspor’da Kulüp Başkanı Tekin, kongrede aday olmayacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından kararını duyuran Başkan Tekin, şu ifadeleri kullandı: “2017-2018 sezonun da başladığım Kuyucak Spor Kulübü başkanlık görevimi, yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte başarılı bir şekilde yürütüp, takımımızı en dipten alıp zirveye taşımanın haklı gururunu yaşıyorum. Aydın’da Kuyucak ilçemizden daha büyük ve güçlü ilçeler ve bu ilçelerin güçlü takımlarının arasından çıkarak tarihimizde ilk defa Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi başardık.”

TEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Tekin, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Öncelikle bu büyük başarıda büyük pay sahibi olan ve bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, önceki dönem Belediye Başkanım Sayın Metin Ertürk’e, önceki dönem Belediye Başkanım Sayın Mehmet Çömden’e, ilk günden bugüne kadar, birlikte yol yürüdüğüm ve hep yanımda olan Celal Akçetin ve Osman Aklık’a, adeta bir amigo gibi takımımıza ve bize güç ve moral veren Zafer Aydın’a
birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyelerimiz Serhat Güler, Ömer Türkyılmaz, Hüdaverdi Pekel, Fatih Doğan, Hüseyin Sevinç, Ali Özay, Ethem Aslan, Mustafa Tırkaz ve Nuri Çiftçi’ye, gel dediğimde hiç düşünmeden koşup gelen, kardeşim, takım kapatanım Uğur Kötelioğlu’na, Kuyucaklı iş insanı ve esnaflarımıza, birlikte çalıştığım teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarıma, son sezonda tarihi zafere imza atan Teknik Direktör Süleyman Bacaksız ve ekibine, bu zaferde büyük pay sahibi olan futbolcu kardeşlerime, sosyal medya ekibimize maçlarımızı takip edip haberlerinde yer veren, Kuyucak Sporumuzun adını daha geniş kitlelere duyuran basın mensuplarına, yağmur çamur demeden, her zaman bize destek olan, takımımızın itici gücü büyük Kuyucak Spor taraftarına, isimlerini tek tek sayamadığım, Kuyucak Sporumuza bir şekilde faydası dokunmuş herkese sonsuz teşekkürler.”

“BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AK”

Tekin, açıklamasını şöyle tamamladı: “İlk gün koyduğumuz hedefe başımız dik, alnımız ak bir şekilde ulaşarak İlçemize tarihi bir zafer yaşatmış olarak bayrağı devretmek istiyorum. Bu bağlamda olağan üstü kongre yapma kararı almış bulunmaktayız. Bilinmesi isterim ki kongrede aday değilim. Bayrağı devralacak alacak arkadaşlarımın Kuyucak Sporumuzu zirvede tutup, daha ileriye taşıyacaklarına inanıyor, şimdiden başarılar diliyorum. Görev sürem boyunca istemeden kalbini kırdığım, üzdüğüm insanlar olduysa herkesten helallik ister varsa haklarımı helal ederim. Bir Kuyucak Spor taraftarı olarak takımımıza desteğim her zaman sürecektir.”
 

Kaynak: HABER MERKEZİ