Muhabir: Yazar Silinmiş
Kuşadasıspor’un yeni Başkanı belli oldu
TFF 3. Lig 3’üncü Grup’ta zirveyi hedefleyen Kuşadasıspor’un olağanüstü genel kurulunda Ferdi Zenginoğlu kulübün yeni başkanı oldu.
Kuşadası Özer Türk Stadı’nda yapılan kongrede seçime tek liste üzerinden gidildi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in de katıldığı genel kurulda, iş insanı Ferdi Zenginoğlu siyah-beyazlı ekibin yeni başkanı seçildi. Olağanüstü genel kurulda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Günel, eski başkan Alim Emiroğlu’na bugüne kadar kulübe verdiği emekler için teşekkür ederken yeni yönetime de başarılar diledi.
Yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu; "Ferdi Zenginoğlu (Başkan), Şakir Eviz, Anıl Metin Oto, Ali Kotan, Fırat Akkuş, Aybars Sarıdedeoğlu, Mehmet Ali Çetinkaya, Fahri Alem Günaydın, İsmail Tütüncü, Bülent İlbahar, İsmet Türker."
Yorumlar
Trend Haberler
Aydın'da müşterilerini dolandıran kuyumcuya 42 yıl hapis cezası
Nazilli’nin çözülemeyen sır dosyası: Kayıp Osman’dan 13 yıldır haber alınamıyor
Karacasu'da 49 yaşındaki Nazmi Sabancı ölü bulundu
Aydın’da ulaşıma zam geldi! İşte yeni tarifeler
Nazilli’de kahreden olay: 16 yaşındaki Cennet tüfekle yaşamına son verdi
Türkiye'nin en büyük zeytinliği Karacasu'da
Aydınlı esnafların dikkatine: 1 Ocak'tan itibaren başlıyor
Karacasu'da korku dolu anlar: Mahalleli sokağa döküldü
Aydın’da zeytinyağı fiyatları açıklandı
Karacasu'da acı ölüm: Önce biber dizdi, sonra kendini astı
Resmi İlanlar





