Karpuzlu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kuşadası İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan sağlığı ve hırsızlıklarının önlenmesine yönelik geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.
CEZA YAĞDI
Ulukonak Mahallesi’nde yapılan kontrollerde, canlı hayvan taşıyan 37 araç denetime tabi tutuldu. Evrak ve hayvan küpelerinde eksiklik tespit edilen 2 şahsa toplam 92 bin 130 TL idari para cezası kesildi. Ayrıca Trafik Jandarması tarafından yapılan denetimlerde 3 araç trafikten men edilirken, toplamda 6 bin 320 TL idari para cezası uygulandı.
Jandarma yetkilileri, bayram sürecinde denetimlerin sıklaştırılacağını ve vatandaşların kurallara uymalarının önem taşıdığını vurguladı.