Aydın'ın 2014 yılında Büyükşehir olması ile birlikte Koçarlı ilçesinde, beldeden mahalleye dönüşen Yeniköy'de muhtarlık seçimi, kıyasıya rekabete sahne oldu. 923 seçmenin bulunduğu mahallede muhtarlık için 5 aday yarıştı. Büyük heyecana sahne olan seçim yarışı, özellikle mevcut Muhtar Yüksel Bıçakçı ile mahalle sakinlerinden Hızır Balcı arasında, geçti. 3 sandıkta oyların kullanıldığı seçimde Yüksel Bıçakçı'ya 220, Hızır Balcı'ya da 219 oy çıktı. İtirazlar üzerine oylar iki kez sayılırken, seçimin sonucu ise değişmedi.

Karacasu Belediyesi afetten etkilenen mahalleleri ziyaret etti Karacasu Belediyesi afetten etkilenen mahalleleri ziyaret etti

TEŞEKKÜR ETTİ

Güven tazeleyen ve Yeniköy Mahallesi Muhtarlığı'nda ikinci dönemine adım atan Bıçakçı, "5 yıllık hizmet dönemimde, mahallemizin sorunlarının giderilmesi, taleplerinin karşılanması için elimizden geleni yaptık. Halkımızı layık olduğu hizmetlerle buluşturmak için var gücümüzle fedakarca çalıştık. 1 oyla da olsa yeniden görevime seçildiğim için mutluyum. Destekleri için mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. İkinci dönemimizde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Kocarlida Muhtarlik Secimi Nefes Kesti 1 Oyla Secim Kazandi 458822 64A765C59441E4413202A078Ffe0Eaca

Muhabir: EMRAH DİNÇER