Koçarlı Belediye Başkanı CHP’li Özgür Arıcı, belediyenin yaklaşık 200 milyon lira borcu olduğunu açıkladı. Bir önceki belediye başkanı AK Parti’li Nedim Kaplan döneminde şirket müdürü Mehmet Keskin’e ağır sözlerle yüklenen Arıcı, Keskin’in ‘işçinin, işvereninin güvenini kötüye kullanma, hırsızlık yapmak ve doğruluğa uymayan davranışlarda bulunmak’ sebebi ile işten çıkarıldığını söyledi.

Keskin Iddialar Asilsiz Ve Iftira 467429 334372841Ffa8B762F33E07Be2A4F24C

Aydem Duyurdu. Koçarlı elektrik kesintisi 16 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Koçarlı elektrik kesintisi 16 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Arıcı’nın kendisi hakkındaki bu iddialarına Mehmet Keskin’den cevap geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Keskin, Arıcı’nın açıklamalarına şu şekilde cevap verdi: “Özgür Arıcı tarafından tarafıma asılsız, iftira dolu açıklamasını büyük şaşkınlıkla izledim. Yaptığı bu açıklamalarını önce adalet karşısında ispatlaması için savcılığa suç duyurusunda bulunacağımın bilinmesini isterim. Önümüzdeki günlerde yapacağım basın açıklamasıyla attığı iftiraları ispatlarıyla kamuoyu ile paylaşacağım.”

Kaynak: HABER MERKEZİ