Mekanı açtıktan hemen sonra yoğun bir sürecin yaşandığını belirten Engin Özmoral, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduğunu belirterek, müşterilerine teşekkür etti. Baba mesleğini çocuk yaşlardan beri sürdüren Özmoral, “Aydın’da baba mesleğim olan kasaplığı kendi yeni açtığımız mekanda sürdürüyorum. Şu anda babam 70 yaşında Kuşadası’nda Ceren Kasap olarak hizmet etmeye devam ediyor. Ben de Kasap Engin olarak burada hizmet vermeye başladım. Güzel bir mekan açtık. Hayvanlarımız kendi çiftliğimizden. Savrandere’de beslemekte olduğumuz hayvanların kesimini burada yapıyoruz. Buradan da müşterilerimize taze ürünlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
KALİTELİ ÜRÜN, UYGUN FİYAT
Önümüzdeki yıllarda şubeleşme çalışmalarına da başlamayı hedeflediklerini belirten Kasap Engin, “İnşallah Allah nasip ederse Aydın’da birkaç mahallede daha dükkan açarak şubeleşmeyi düşünüyoruz. Biz karda değil, daha çok hizmet amacındayım. Kaliteli ve temiz ürünlerimizi müşterilerimize uygun fiyatlarda veriyoruz. Dana kıyma 38 TL, Dana kuşbaşı trenç 42 TL, Kuzu but 50 TL, Kuzu kol 45 TL, Kuzu kuşbaşı ve Kuzu pirzola 60 TL, Dana sucuk 40 TL olarak fiyatlarımız bu şekildedir. Bu fiyatlar piyasa değerinin altında. Rekabet amacıyla değil, biz fazla kar amacı gütmeden kendi ayaklarımızın üzerinde duracak şekilde halkımıza hizmet etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Muhabir: Yazar Silinmiş



