AK Parti İlçe Binasında yapılan toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Levent Altınöz, Kadın Kolları Başkanı Kadriye Sayal, Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Yürek, önceki dönem ilçe başkanları ve partililer hazır bulundu.

Toplantı ile ilgili bir paylaşımda bulunan Mustafa Savaş, "AK Parti Karacasu İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik.

Karacasuda Ak Parti Danisma Meclisi Yapildi 566492 F9C50Abc136B7745Ea39Bedecb443112

Aydın'da Türkiye'ye emsal olacak karar: Müdür çalışanına tazminat ödeyecek Aydın'da Türkiye'ye emsal olacak karar: Müdür çalışanına tazminat ödeyecek

İlçe Başkanımız Sayın Levent Altınöz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, il yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.

İlk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüren teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Toplantımız hayırlara vesile olsun" ifadelerini kullandı.

Karacasuda Ak Parti Danisma Meclisi Yapildi 566492 393460A82Fed7040132A5Bb53Bce0E6A

Karacasuda Ak Parti Danisma Meclisi Yapildi 566492 3Cfa8Bd377894Dbedccf6946A7E4Cdb2

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK