Teşkilatın kuruluşu ile ilgili belgeleri Dernekler Masası'na teslim ettiklerini söyleyen Başkan Hasan Dinç, üye kayıtlarının başladığını ifade ederken, kurucular kurulunda toplumun her kesiminden isimlerin bulunduğunu kaydetti. 11 Şubat tarihinde ilk kongrenin yapılmasının planlandığını söyleyen Dinç, “İYİ Parti’ye Karacasu’da çok güzel bir teveccüh var. Üye kayıtlarına başladık. Yetki belgemizi de aldık. Karacasu’da siyasete bir hoşgörü, dayanışma ve seviye gelecektir. Kurucular kurulumuzda CHP, MHP, AK Parti, Demokrat Parti’de siyaset yapmış isimler bulunuyor” dedi.

HEDEF, KARACASU’DA BİRİNCİ PARTİ OLMAK

Yeni yüzler ve yeni isimlerin yeni bir heyecan getirdiğini kaydeden Dinç, “Geçmişte diğer partilerde aktif olarak siyaset yapan arkadaşlarımız da bizlerin yanında olduğunu söylediler. Kurduğumuz ekip, yeni ve toplumda karşılığı olan isimler. İYİ Parti, Karacasu’da yerel seçimlerde birinci parti olacaktır. Bizler toplum nabzını iyi tutarız. Bizi sevenler ve çalışmalarımıza güvenenler İYİ Parti'de buluşacak ve İYİ Parti Karacasu’da birinci parti olacak” ifadelerini kullandı.

KURUCULAR KURULU

Başkan Hasan Dinç ile birlikte kurucular kurulu asil listede, İbrahim Öncü, Kemal Aksoy, Mehmet Çöllü, Huriye Ekiz, Güngör Bayram, Halil İbrahim Kambak, Şükran Güvendi, Orhan Kayalı, Menduh Ündevli, Hatice Ünal, Mehmet Üvez, Özcan Altınçöp, Kazım Tuncer, Ali Çolak, Şadiye Çöllü, yedek listede Ercan Ayyılmaz, Süleyman Epçin, Nihat İren, Kazım Dinç, Ayşe Dinç, Nuri Öncü, Mustafa Dibek, Durmuş Ali Güney, Metin Dağ, Ayfer Dinç, Metin Çoban yer alıyor.
Muhabir: Yazar Silinmiş