İncirliova Belediye Meclisi, 2026 yılının ilk toplantısını Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis salonunda yapılan toplantıda, gündemde yer alan 12 madde görüşülerek karara bağlandı.
DENETİM KOMİSYONU BELLİ OLDU
Toplantıda yapılan gizli oylamayla Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi. AK Parti'den Levent Güleçyüz, Kemal Şentürk ve İsmail İşlekkol 23’er oy alarak komisyona seçilirken, CHP’den Gökmen Dağtekin 18, Aygül Özçelik ise 17 oyla komisyona girdi.

MECLİS TEMMUZDA TATİLE YAPILACAK
Toplantıda alınan kararla meclisin temmuz ayında bir ay süreyle tatil yapmasına karar verildi. Ayrıca zabıta personeline aylık 2 bin TL fazla mesai ücreti ödenmesi oy birliğiyle kabul edildi.
BELEDİYE ŞİRKETİNİN SERMAYESİ ARTIRILDI
Daha önce 40 milyon TL olarak planlanan belediyeye ait İncirbel Şirketi’nin sermaye artırımı, Aydın Ticaret İl Müdürlüğü’nün uyarısı üzerine revize edildi. Şirketin 15 milyon 10 bin TL olan mevcut sermayesinin, ayni ve nakdi olmak üzere 84 milyon 990 bin TL artırılarak toplamda 100 milyon TL’ye çıkarılmasına karar verildi.
ARAÇ YENİLEME KARARI ALINDI
İncirbel bünyesinde kullanım ömrünü tamamlayan bir kamyonet ve altı binek aracın satılmasına, yerine üç binek araç ve bir kamyonet alınmasına karar verildi.
Toplantıyı CHP İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Aytürk ile MHP İncirliova İlçe Başkanı Ercan Özdemir de izledi.




