İncirliova İlçe Müftülüğü tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla Çarşı Camii önünde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe İncirliova Belediye Başkan Yardımcıları Metin Korucu ve Polat Tanrıkulu, Meclis Üyesi Başak Özbek Turan, çocuklar ve aileleri katıldı.

Incirliovada Ramazan Coskusu Dilek Fenerleri Ucuruldu Yuruyus Yapildi 640248 Afcef60Df891B9Bda951B30B524194A8

Yoğun katılımın olduğu programda İlçe Müftüsü Bayram Yılmaz tarafından dua okunmasının ardından dilek fenerleri gökyüzüne bırakıldı. Ardından Sevgi Yolu’ndan başlayan yürüyüş, Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi üzerinden Külliye Camii önüne kadar devam etti.

Incirliovada Ramazan Coskusu Dilek Fenerleri Ucuruldu Yuruyus Yapildi 640248 A2187Aa1Cede783Fefd61Af0C883Db8B

Yürüyüşte Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan davul çalınırken, ilahiler eşliğinde yapılan yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların da ellerinde sembolik el fenerleri taşıdığı etkinlik, vatandaşların ilgisini topladı.

Program sonunda İlçe Müftüsü Bayram Yılmaz, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Başkan Ülgüdür, çiftçileri uyardı: "Su seviyesi çok yüksek"
Başkan Ülgüdür, çiftçileri uyardı: "Su seviyesi çok yüksek"
İçeriği Görüntüle

Incirliovada Ramazan Coskusu Dilek Fenerleri Ucuruldu Yuruyus Yapildi 640248 3290Ae60D7Ecebd2E28C5513Fa1Dcdbc

Muhabir: EMRAH DİNÇER