Aydın ile ilgili parti Genel Merkezi'ne rapor sunmaya hazırlanan CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, söz konusu rapor kapsamında İncirliova'yı ziyaret etti. İlçede ilk ziyaretini partisinin İlçe Örgütü'ne yapan Milletvekili Bülbül, parti binasında CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Alimoğlu ve parti yöneticileri ile bir araya geldi. Partililerle yaptığı görüşmenin ardından, İncirliova Belediyesi’ne geçen Milletvekili Bülbül’ü Belediye Başkanı İYİ Parti’li Aytekin Kaya makamında ağırladı. İncirliova Muhtarlar Derneği Başkanı Mukadder Yüksel ve çeşitli mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kaya, belediye çalışmaları hakkında Milletvekili Bülbül’ü bilgilendirdi.

"VATANDAŞIMIZ SİZDEN MEMNUN"


Bülbül, İncirliova’da yapılan ankete göre vatandaşların Başkan Kaya’yı başarılı bulduğunu belirterek, "Vatandaşımız sizden memnun. Siz, yolunuza devam edin" ifadelerini kullandı. Muhtarlarla sohbet edip, sorun ve taleplerini dinleyen Bülbül, daha sonra İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cavit Küçük'ü ziyaret etti.

"SAHAYA İNEMİYORLAR"


Ziyarette konuşan Bülbül, Cumhur İttifakı siyasetçilerinin vatandaşın birinci sorununun ekonomi olması nedeniyle sahaya inemediklerini öne sürerek, "Vatandaşın cebinde para yok, tencere kaynamıyor, esnafın durumu çok kötü" dedi.

"PARA YETİŞTİREMİYORUZ"


Esnafın sorununu en iyi bilenlerden birisinin kendisi olduğunu belirten Başkan Küçük de, "Bizim bir sıkıntımız yok ama esnaf çok kötü durumda bildiğin gibi değil. Millet krediye sarılıyor, çoğu ödeyemiyor, gününü geçiriyor. Çok sıkıntılı bir durum var. Para yetiştiremiyoruz" şeklinde konuştu.

AKARKAYIT VE ELEKTRİK SIKINTISI


Ziyaretlerine İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile devam eden Milletvekili Süleyman Bülbül, Oda Başkanı Ercan Uçak ve yönetimi ile buluştu. Uçak ve yönetimini göreve seçilmelerinden dolayı tebrik eden Bülbül, Uçak’a esnafın sorunlarını sordu. Odanın yaklaşık 3 bin üyesi olduğunu dile getiren Uçak, "Şu anda bizim en büyük sıkıntılarımızdan birisi akaryakıt, diğeri elektrik" diye konuştu. Bülbül de, esnafların mutsuz olduğunu söyledi.

"ÜLKEYİ GETİRDİKLERİ DURUM ORTADA"


Önümüzdeki genel seçimlerde iktidar değişikliği yaşanacağını kaydeden Bülbül, “20 yıldır ülkeyi getirdikleri durum ortada. İktidara gelip, Türkiye’yi normalleştireceğiz” şeklinde konuştu. İncirliova programını Milletvekili Bülbül, Kahveciler Odası Başkanı Fikret Duran'ı ziyaret ederek tamamladı.