‘Millet Bizi Çağırıyor’ programı kapsamında Aydın’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nazilli’nin ardından İncirliova’yı ziyaret etti. Akşener’i Sevgi Yolu’nun girişinde partililer karşıladı. Yoğun ilgi gören Akşener’e İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, üzerinde “Başbakan Meral Akşener” yazılı poşu ile sekiz köşeli kasket hediye etti. Hediyeleri kabul eden Akşener, toplanan kalabalığa hitap etti. Akşener, tarım ürünü, canlı hayvan ve et ithalatına tepki gösterdi. Aydın'ın tüm ilçelerinin zeytinin ne olduğunu iyi bildiğini dile getiren Akşener, "Şimdi ne yaptılar? Yandaşlara para verebilmek için maden için zeytinlikleri sökme kararı aldılar. Burada da zeytinliklerin söküldüğü bir durum var. Meşhur otoyol. Ama daha vahim bir şey var. Bunların gerçekten dünyadan haberleri yok. 300 yıllık, 500 yıllık zeytinleri söküyorlar, madenler çıkıyor, otoyollar geçiyor. Sonra o zeytinleri dikiyorlar, yahu bu tarımın her türlü alanına, tecrübesine, bilimine, üretimine her şeyine aykırı" ifadelerini kullandı.

“BU ABİLERİ ATTAYA GÖNDERMEK”


Vatandaşlardan destek isteyen İYİ Parti Lideri Akşener, şunları kaydetti: "Hepimizin yapacağı bir şey var. Helal oylarımızla, demokrasiyle sandıkta bu abileri attaya göndermektir. Beraber el ele verip bu harami düzeni birlikte yıkacağız."

“OYLARINIZI MANİPÜLE ETMEK İÇİN KANUN ÇIKARMAYA ÇALIŞTILAR”


"Ben bugün buradayım. Bütün ağalar buraya gelecekler, karışınızda hesap verecekler, sizin sorunlarınızı dinleyecekler. Ondan sonra siz bir karar vereceksiniz" diyen Akşener, Cumhur İttifakı’nın seçimle ilgili hazırladığı kanun teklifine göndermede bulundu. Akşener, "Çıkardıkları kanunlar bile etkili olmayacak, o kadar korktular ki milimetrik hesaplarla sizin oylarınızı manipüle etmek için kanun çıkarmaya çalıştılar. Az gelir az gelir sen milletin ferasetine inanmıyorsan daha fazlasını getir. Halep oradaysa arşın buradadır" ifadelerini kullandı.
İktidarı eleştirmeye devam eden Akşener, "Atatürk yanlış yapana ne dedi? Geldikleri gibi giderler dedi. Kimin iradesi ile dedi sizin iradenize güvendiği için dedi" şeklinde konuştu.

İZMİR MARŞI’NI SÖYLEDİ


Konuşmasını tamamlamasının ardından Akşener, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Girdiği bir kasapta iş yeri sahibiyle konuşan Akşener, torununun söylediği İzmir Marşı’na da eşlik etti. İki kız çocuğuna hediyeler veren Akşener, vatandaşlardan gelen fotoğraf çekilme isteğini de geri çevirmedi.

“BAŞBAKANIM”


Daha sonra İncirliova Belediyesi’ne geçen Akşener’i Belediye Başkanı Aytekin Kaya makamında ağırladı. Akşener’e “Başbakanım” hitap eden Kaya, kendisine projeleri ve yaptığı hizmetleri anlattı. Kaya, ziyaretin sonunda Akşener’e, zeytin fidanı ile incir, kestane, sucuk gibi yöresel ürünler hediye etti. Başkan Kaya’nın ailesiyle de sohbet eden Akşener, günün anısına fotoğraf çekilmesinin ardından, İncirliova ziyaretini tamamladı.