Oyundan elde edilecek olan tüm gelir, Alparslan bebek için açılan hesaba yatırılacak. Tüm vatandaşları Alparslan’a destek olmak için bilet almaya davet eden Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, “Fenerbahçeliler olarak Alparslan’ın yanındayız.” dedi. Aydın’da hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle herkesin takdirini kazanan Aydın Fenerbahçeliler Derneği, SMA Tip 1 Hastası olan 30 aylık Alparslan Sarıboğa için harekete geçti.

BAŞKAN DİNCİL ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Alparslan’ın tedavi masraflarına destek sağlamak amacıyla Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil öncülüğünde tiyatro oyunu sahnelenmesi için çalışma başlatıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Girişimci Kadınlar Grubu’nun da destek verdiği tiyatro oyunu, 26 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de sahnelenecek. Efeler ilçesindeki Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek oyunda Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır rol alacak. ‘Ruh Öküzüm’ adlı tiyatro oyunu için 50 liradan satılacak olan biletlerden elde edilecek tüm gelir, Alparslan bebek için açılan hesaba yatırılacak.

400 BİLET SATIŞA SUNULACAK

Başkanlığının yanı sıra hayırsever kimliğiyle de tanınan Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, Alparslan bebeğe destek çerçevesinde düzenlenecek olan tiyatro oyunu için herkesi bilet almaya davet etti. Alparslan bebeğin hayata tutunması için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade eden Başkan Dincil, “Aydın Fenerbahçeliler Derneği olarak Alparslan bebeğin tedavi masraflarına katkı sağlamak için tiyatro oyununu sahneleneceğiz. Bu konuda Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Girişimci Kadınlar Grubu Kurucularından Aliye Karahan Özçöllü, oyuncu arkadaşımız Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır ile birlikte çalışma başlattık. Yaptığımız çalışma neticesinde tiyatro oyunu, 26 Şubat’ta sahnelenecek. Biletleri 50 liradan satışa sunduk. Tiyatro oyunu için satacağımız 400 biletten elde edeceğimiz tüm geliri Alparslan bebek için başlatılan kampanyaya bağışlayacağız. Bize destek olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Girişimci Kadınlar Grubu Kurucularından Aliye Karahan Özçöllü, Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır ile Aydın Fenerbahçeliler Derneği üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“HEP BİRLİKTE ALPARSLAN’I KURTARALIM”

Alparslan bebeğe toplum olarak sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Başkan Dincil, “Aydın Fenerbahçeliler olarak Alparslan’ın yanındayız. Hep birlikte Alparslan’ı kurtaralım. Bu konuda Aydın halkına çağrıda bulunmak istiyorum. Tiyatro oyunu için bilet satın alarak bu güzel evladımıza hepimiz sahip çıkalım. Hepimizin destekleriyle Alparslan bebek yaşam savaşını kazanacak. Unutmayalım birlikten kuvvet doğar.” şeklinde konuştu. Aydın Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve Aydın Girişimci Kadınlar Grubu üyelerinin iş yerinde de bilet satışı yapıldığını söyleyen Başkan Dincil, vatandaşların 0530 301 02 85 numaralı hattı arayarak bilet satın alabileceğini söyledi.

2 MİLYON 156 BİN DOLAR TOPLANMASI GEREKİYOR

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ömer Sarıboğa (34) ve ev hanımı Habibe Sarıboğa’nın (33) ikiz çocuklarından biri olan 30 aylık Alparslan’a iki aylıkken SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Alparslan’ın tedavisi için gerekli olan ilacın 2 milyon 156 bin doları bulan maliyetinin karşılanması doğrultusunda Aydın Valiliği onayı ile yardım kampanyası başlatılmıştı. Kampanya kapsamında Aydın başta olmak üzere ülke genelinde çeşitli yardım kampanyaları düzenlenmişti.