Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Fillikçioğlu, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Arıkan ve beraberindeki heyetin talep ve önerilerini dinleyip notlarını alan İl Müdürü Fillikçioğlu, her zaman destekçileri olduğunu belirtti.

“DESTEKLER, AMATÖR SPORA CAN SUYU OLDU”

ASKF Başkanı Arıkan, sporcu dostu bir İl Müdürünü ziyaret ettiklerinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, İl Müdürü Fillikçioğlu'nun amatör spora katkısının artarak devam ettiğine vurgu yaptı. Arıkan, “İl genelindeki 172 amatör spor kulüplerimiz, başta futbol olmak üzere birçok spor dallarında faaliyet gösteriyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın amatör spora katkılarının bilincindeyiz. Pandemiden dolayı kulüplerimizin yaşadığı büyük sıkıntıya karşı geçen günlerde yapılan 1 milyon 439 bin TL'lik nakdi yardım kulüplerimize can suyu oldu. İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na ile Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a şahsım ve federasyonum adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

"AMATÖR KULÜPLERE MADDİ DESTEKLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR"

Göreve geldiği günden bu güne kadar amatör kulüplerinin sürekli destekçisi olduğunu belirten Fillikçioğlu; “Aydın sınırları içerisine yeni dâhil ettiğimiz tesislerle birlikte ilimiz canlandı ve cazibe merkezi haline gelmeye devam ediyor. Bu yüzden başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum. Ülkemizde uyuşturucu ve terörle mücadele noktasında en önemli kullanılacak argümanlardan birinin spor olduğunun bilincindeyiz. Bundan dolayı da sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.