Aydın Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Odası Başkan Adayı Sakin Gümüş, 13 Şubat’ta yapılacak olan genel kurul öncesi esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen başkan adayı Gümüş, projelerini de anlatarak kongrede esnaftan destek bekliyor.

“ÜYELERİMİZİN DESTEĞİNDEN MUTLUYUZ”

Gece-gündüz demeden esnaf ziyaretini sürdürdüklerini kaydeden Gümüş, “Ziyaretlerimizde esnaf arkadaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Biz de bu ziyaretlerde başkanlığa seçilmemiz halinde yapacağımız projeleri anlatma fırsatı yakalıyoruz. Üyelerimizin bize karşı olan desteğinden oldukça mutluyuz. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“ODAMIZI HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ”

Başkanlığa seçilmesi halinde esnafa değer katacak projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Gümüş, “Biz makama değil, hizmete talibiz. Bizim amacımız, üyelerimize hizmet etmek. Bu amaç doğrultusunda esnafımıza değer katacak önemli projeler hazırladık. Bu projelerimizden biri de Kredi Kooperatifi kurmak. Kuracağımız bu Kredi Kooperatifi ile esnafımıza bir nebze de olsa can suyu olmak istiyoruz. Birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket ederek odamızı hak ettiği noktaya taşıyacağız.” şeklinde konuştu.