Toplantıya AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve İl Koordinatörü Fatma Kıratlı, İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege ile il ve ilçe yöneticileri katıldı.

2023 HEDEFİMİZE İLERLİYORUZ


MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Fatma Kıratlı, Aydın’da AK Kadınların yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, yaptıkları çalışmalarla il genelinde partilerine ciddi bir üye kaydının olduğunu belirterek, “Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl genelinde kadın kolları üyelerimiz çok iyi çalıyor. Partimize özellikle kadınlardan yoğun ilgi söz konusu. Güçlü teşkilatlarımızla emin adımlarla 2023 hedefimize ilerliyoruz” dedi.

PARTİMİZE GÜÇ KATTILAR


AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de teşkilat olarak yapılan çalışmalarda kadın kollarının önemli başarılara imza attığını belirterek, “19 yıldır iktidarda olan AK Parti'ye olan desteğin vatandaşlar tarafından artarak devam ettiğini görüyoruz. Bu başarı sadece bizlerin değil bunda siz değerli kadın kolları teşkilatımızın da çok büyük katkısı vardır. Kadın Kollarımızın yaptığı çalışmalar bizlere güç katıyor" şeklinde konuştu.