Aydın Bakırcı, Saatçiler ve Züccaciyeciler Odası’nın üyeleri, başkanını seçti. Efeler ilçesindeki bir düğün salonunda yapılan genel kurulda divan başkanlığını ise Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan yaptı. Tek liste halinde yapılan genel kurulda kullanılan oyların tamamını alan mevcut başkan Mehmet Gökcen, 7’inci kez başkanlığa seçildi. Yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Başkan Gökcen, desteklerinden dolayı tüm oda üyelerine teşekkür etti.

“ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ”


Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Gökcen, “Aydın Bakırcı, Saatçiler ve Züccaciyeciler Odası olarak her zaman üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar ürettik. Yeni dönemde de üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirerek hizmet üretmeye devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Üyelerimizin sorunlarının çözümü için, taleplerinin karşılanması için gece-gündüz demeden yönetim kurulu üyelerimiz ve oda sekreterimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

İŞTE YÖNETİM KURULU


Gökcen başkanlığındaki yönetim kurulu şu üyelerden oluştu: “Ziya Göcen, Ekrem Durak, İbrahim Ürküt, Halil İbrahim Aydın, Abdül Aydeniz ve Necati Karadeli.” Denetim kurulu asil üyeler listesi ise Uğur Hatipoğlu, Serdar Yıldırım ve Bilal Taştan’dan oluştu. Yönetim kurulu yedek üyeler listesinde Mehmet Erbaş, Mehmet Ali Karakaş, Bestami Koca, İbrahim Akın, Ali Özdemir, Ali Nacak ve Ercan Ayhan yer alırken denetim kurulu yedek üyeler listesine de Ali Yıldırım, Pınar Öner ve İsmail Ünal seçildi.