AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Yılmaz, EYS Metal Ltd. Şti. Yetkilileri Şakir Öğütçü ve Erinç Öğütçü’ye, Beylerbeyi Genel Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti. Yetkilisi Erdoğan Uçar’a, ORGE Grup Yapı Mobilya A.Ş. Yetkilisi Ahmet Geçgel’e Araştırma ve Geliştirmeye yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketlerini takdim etti. AYSO Meclis Başkanı Gökhan Maraş ve AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, OK Kardeşler Treyler A.Ş. Genel Müdürü Hakan Maraş’a Araştırma ve Geliştirmeye yapmış oldukları katkılardan dolayı plaket verdi.

ÇERÇİOĞLU’NA PLAKET TAKDİM EDİLDİ


Aydın OSB’de yer alan Jantsa Jant A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve AYSO Onursal Başkanı Ercan Çerçioğlu’na ilk 1000 büyük sanayi kuruluşları ve ilk 1000 ihracatçı firmalar arasında yer almaları, kurumlar vergisi rekortmenleri arasında ilk 10 firma arasında bulunmaları, en çok istihdam sağlayan firma olmaları ve tasarım merkezi oluşturmalarından dolayı Meclis Başkanı Gökhan Maraş ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin tarafından plaket takdiminde bulunuldu. Alpler Ziraat Aletleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mümtaz Özalp’e ise Araştırma ve Geliştirmeye yapmış oldukları katkılardan ve en çok istihdam sağlayan firma olmalarından dolayı plaketleri takdim edildi.
2020 itibariyle AYSO Meclis üyeliğinde 10.yılını tamamlayan Jantsa Jant A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan Çerçioğlu’na ve Yöre Besin Maddeleri A.Ş. Genel Müdürü Sinan Yılmaz’a teşekkür sertifikaları verildi.