Çine ilçesi Söğütçük mevkiinde 3 hafta önce yaşanan kazada Emre S, 09 AFT 456 plakalı motosikletiyle aşırı hızla girdiği virajı alamayarak bariyere çarptı. Motosikletin savrulmasıyla sürücü Emre S. ile arkasında oturan arkadaşı Umut Soner Kara yere düşerek metrelerce sürüklendi. Bu sırada beton bariyere çarpan Kara'nın sol kolu dirseğinden koptu.

KOLU KURTARILAMADI

Korkunç kazanın ardından kaldırıldığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen 21 yaşındaki Soner Kara’nın dirseğinden kopan kolu, kazadan 8 saat sonra hayati fonksiyonlarını kaybettiği için kurtarılamadı. Yaklaşık 3 haftadır yoğun bakımda kalan genç, hayata tutunmayı başardı.

ALLAH ONU BİZE BAĞIŞLADI

İzmir’de özel bir hastanede tedavisi devam eden oğlunun yanından bir an olsun ayrılmayan anne Ceyda Kuzey, "Oğlum yoğun bakımdan çıktı. İyileşmeye başladı. Oğlumu Allah bana bağışladı. Uzun bir tedavi süreci olacak ama inşallah eski günlerimizdeki gibi mutlu olacağız. Arayan, mesaj atan ve buraya gelerek geçmiş olsun diyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.