BBP Aydın İl Başkanlığı görevine getirilen Adem Köse, partisinin Nazilli İlçe Teşkilatını yeni binasında ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı Adem Köse ve Nazilli İçe Başkanı Murat Akan, İlçe Başkan Yardımcıları Emin Eser, Goncagül Eser, Ergün Kocaesgi, BBP Karacasu ilçe Başkanı Nuri Kısa, Aydın Alperen Ocakları başkanı ve yönetimi, Nazilli Alperen Ocakları başkanı ve yönetimi katıldı.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette il başkanı Köse, 21 Kasım Pazar günü saat 14.00’te yapılacak olan Nazilli İlçe Kongresi ile ilgili Başkan Murat Akan’a bilgi sundu. Teşkilat binasını gezen Adem Köse, yeni yerin hayırlı olmasını diledi. İl Başkanı Adem Köse tarafından Yasin-i Şerif okunmasının ardından teşkilat mensupları tek tek tanıtıldı.


BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ


BBP İl Başkanı Adem Köse yaptığı konuşmada, Muhsin Yazıcıoğlu’nun manevi liderliği ile yollarına ışık tuttuğunu ifade etti. Köse, “Bildiğiniz gibi 21 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Ahmet Şensan Kültür Merkezi binasında ilçe kongremiz yapılacak. Kongreye tek aday olarak katılan Murat Akan başkanımıza başarılar diliyoruz. Bu genç kadrolarla camiamıza ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Dinamik bir yapıya sahip olan BBP kadroları gümbür gümbür geliyor. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu başkanımız manevi liderliği ile yolumuza ışık tutuyor. Hepinize katılımlarınız ve hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz. Kongreye Genel Başkan Mustafa Destici de katılacak. Şimdiden hayırlı çalışmalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.