Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yapılan sabah sporu Nazilli’de devam ediyor. Nazilli 23 Nisan Parkı’nda profesyonel eğitmenler eşliğinde sabah 08.30-09.30 saatleri arasında vatandaşlar spor etkinliğini gerçekleştiriyor. Covid-19 salgını korunma tedbirleri kapsamında 1,5 metrelik aralıklarla spor alanı yuvarlak çizgilerle belirlendi. Yasaklı dönemde evde tek başına yaptıkları sporun yeterli olmadığını dile getiren vatandaşlar, düzenli olarak spora katıldıklarını ifade etti.

‘ZİNDE KALIYORUZ’


Pandemi sürecinde evde kalan ve sabah sporlarının kendilerine gerçekten çok iyi geldiğini söyleyen, sabah sporlarına katılan İnci Tüzün, “İlk başladığı günden bugüne devam ediyorum. Sokağa çıkma kısıtlamalarında gerçekten evde çok sıkılmıştık. Böyle bir organizasyon bizlere çok iyi geldi. Bu tür etkenliklerin devamını bekliyoruz. Zinde kalıyoruz. Buradan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘ÖZLEM BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’


Sabah sporlarına severek geldiği söyleyen Ömriye Otay ise, “Pandemi döneminde sosyal mesafeyi hep koruduk. Sabahları açık havada sporumuzu yapıyoruz. Herkes gelsin istiyoruz. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman düşündüğü için sağ olsun var olsun” dedi.

‘BİZLERE ÇOK İYİ GELDİ’


Sabah sporlarına her sabah düzenli olarak katıldığını söyleyen ADD Başkanı Şafakta Nalan Ayas da etkinlikten çok memnun olduğunu söyleyerek, “Bizlere O kadar güzel bir imkan sunuldu ki. Çünkü pandemi döneminde evlerde hapsolduk. Hiçbir şey yapamadık. Buraya gelip sporumuzu yapmak açık havada olmak bizlere çok iyi geldi. Açıldığı günden bugüne hep gelmeye çalıştım. Kendimi zinde ve güçlü hissediyorum bunun için de Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.