Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Enes Gözmen, tarzına uygun bir kıyafet bulamadı. Yaşar Üniversitesi Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olan Gözmen, tarzına uygun kıyafeti bulamayınca dükkan açmaya karar verdi. Gözmen, modayı yakından takip eden ablası Aslı Gözmen Somer ile birlikte ESKO İşhanı’nda bir kıyafet dükkanı açtı. Abla-kardeş, geçen Ocak ayında açtıkları dükkanla girişimcilik hayatına da birlikte adım attı.

“ABLAMLA ARTIK İŞ KARDEŞİ DE OLDUK”


Ablası ile her zaman çok iyi anlaştıklarını ifade eden Gözmen, “Ben ve ablam modayı yakından takip ediyoruz. Bu anlamda istediğim tarzda kıyafet bulamayınca ablamla birlikte böyle bir kıyafet dükkanı açtık. Dükkanımızla birlikte ablamla aynı zamanda iş kardeşi de olduk. Overseas ürünler başta olmak üzere tüm ürünlerin yer aldığı dükkanımızla hem ailemize hem de kent ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Benimle birlikte böyle bir işletmede yer aldığı için ablama çok teşekkür ediyorum.” dedi. Dükkanlarında aile ortamı oluşturduklarını belirten Gözmen, “Dükkanımızda kahve köşemiz var. Burada müşterilerimizi en güzel şekilde ağırlayarak misafir ediyoruz. Dükkanımıza gelen müşterilerimiz, bu uygulamamızdan oldukça memnun oluyor.” diye konuştu.

“GİRİŞİMCİLİK ALANINDA BİRÇOK HEDEFİMİZ VAR”


Kardeşine her zaman güvendiğini kaydeden Somer ise, “Kardeşim, her zaman azimli bir insan. Bir işte başarılı olmak için her zaman çok çalışır. Yıllardır ikimiz çok iyi anlaşıyoruz. Bu açtığımız dükkanla artık meslektaş da olduk. Kardeşimle birlikte girişimcilik alanında birçok hedefimiz var. Umarım bu hedeflerimize kısa zamanda ulaşırız. Kardeşime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Moda alanındaki tecrübeleriyle Aydın’a yeni bir soluk getirmeye çalıştıklarını söyleyen Somer, “Aydın halkına uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunuyoruz. Ürün çeşitliğimiz çok fazla. Herkese uygun tarz kıyafetlerimiz var. Tüm Aydın halkını dükkanımıza bekliyoruz.” dedi.