TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İncirliova'ya geldi. Partisinin İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı, meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Savaş, ilk ziyaretini Hürriyet Mahallesi'ne yaptı. Aydın-İzmir Karayolu’nun üzerinde yer alan ve 5 yıl sonra yeniden açılması planlanan Karabağ yolunda, incelemelerde bulunan Milletvekili Savaş, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Tuncay Yıldızer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

IŞIK TALEBİ

Yolun açılacak olması nedeniyle Milletvekili Savaş ve AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Muhtar Yıldızer ve vatandaşlar, “Olası trafik kazalarını önlemek için yolun uygun bir noktasına trafik ışığı konulmasını istiyoruz” dedi. Mahalle sakinlerinin ışık talebini, telefonla görüştüğü Karayolları Bölge Müdürü Murat Gönenli'ye ileten Milletvekili Savaş, daha sonra Atatürk Mahallesi Muhtarı Mukadder Yüksel’i ziyaret etti.

ÇAY İÇİP SOHBET ETTİ

Muhtar Yüksel ile kahvehanede oturan Milletvekili Savaş, Yüksel ve vatandaşlar ile çay içip, sohbet etti. Muhtar Yüksel, Savaş’tan mahalleye özellikle araçların giriş-çıkış yaptığı yol üzerindeki hemzemin geçite, bariyer sistemi konulmasını talep etti. İlçe Başkanı Celbek, mahalle sakinlerinin bariyer talebini yerine getirmek için Devlet Demiryolları Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret edeceklerini açıkladı. Son olarak Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Milletvekili Savaş, sanayi esnafları ile buluşmasının ardından, İncirliova programını tamamladı. İlçe Başkanı Celbek, Savaş’a ilçesine gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti. "HİZMET YOLUNDA DURMADAN ÇALIŞIYORUZ" Daha yaşanabilir İncirliova için çalıştıklarını belirten Celbek, "Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlarını vekillerimiz ile birlikte yerinde inceliyoruz. Çözüme kavuşturmak için ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunuyoruz. Milletimize hizmet yolunda, durmadan, yorulmadan çalışıyoruz” dedi.