Kaza; Aydın-Denizli karayolu üzerinde Köşk Beyköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Köşk’ten Efeler istikametine gitmekte olan Fehmican Karabudak (28) idaresindeki 09 ABY 792 plakalı otomobil, tali yoldan çıkan Nadir Eraydın (81) yönetimindeki 09 AH 281 plakalı jeepe çarptı.

ANNE VE OĞLU CAN VERDİ


Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil karşı şeride fırladı. Efeler’den Köşk istikametine gelmekte olan Engin Yaz (38) idaresindeki 31 EG 642 plakalı su tankeri ile çarpışan otomobil şarampole devrildi.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye ambulans, jandarma ve trafik polisi ekipleri sevk edildi. Ambulans ile olay yerine gelen sağlık personeli yaptıkları kontrolde otomobil içerisinde sıkışan sürücü Fehmican Karabudak ve yanında yolcu olarak bulunan annesi Gülser Karabudak’ın (50) öldüğü belirlendi.

ÖNCE OLAY YERİNDEN KAÇTI, SONRA TESLİM OLDU


Kazada, otomobile çarpan su tankerinde yolcu olarak bulunan Sinan Tokgöz (59) hafif yaralanırken ambulans ile ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tali yoldan ana yola çıkan jeepten çarpmanın etkisiyle yola savrulan jeep sürücüsü Nadir Eraydın’ın yanında yolcu olarak bulunan eşi Münire Eraydın (72) yerden kalkarak tekrar jeepe binip eşiyle birlikte olay yerinden kaçtı. Korktukları için kaçtıkları öğrenilen yaşlı çift daha sonra olay yerine gelerek jandarmaya teslim oldu. Yaralı kadın ambulans ile hastaneye kaldırılırken, eşi Nadir Eraydın, gözaltına alındı.

CESETLERİ SIKIŞTIKLARI YERDEN İTFAİYE ÇIKARDI


Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olay yerinde hayatını kaybeden anne ve oğlunun cesetleri itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonunda sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemelerini tamamlamasının ardından cesetler ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.