Resmi Gazete'de 20 Ağustos'ta yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Malatya'nın Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Germencik'e atandı. İlçeye gelen Kaymakam Gülenç, görevine başladı. İdare amirlerinden ilçe hakkında bilgi alan Gülenç, Germencik'i daha iyi noktaya getirmek için çalışacağını, bu çerçevede belediye başkanı, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya geleceğini söyledi.

"UZUN SÜRE HİZMET ETMEK İSTİYORUM"


"İnşallah makama layık oluruz" diyen Kaymakam Gülenç, şunları kaydetti: "Germencikliler, Aydınlılar her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapma iradesine sahibiyiz. Görevimiz hayırlı ve uğurlu olsun." 16 yıldır mülkü idare amiri olduğunu hatırlatan Gülenç, Germencik’e uzun süre hizmet etmek istediğini söyledi.

BİNA SORUNU


Yeni kaymakamlık ve adliye binasının yapılması yönünde çalışmalar olduğunu dile getiren Kaymakam Gülenç, "Bina sorunu var. Eskinin şartlarına göre yapılmış bir bina. Artık Türkiye'de çok fazla kalmadı. Bununla ilgili çalışmalar da devam ediyor. Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve vali yardımcılarımızla görüştüm. İnşallah 2022 programına alınacağı yönünde duyumumuz var. Ondan sonrasında hızlı bir şekilde hükümet konağı olarak biz yeni binamıza kavuşuruz. Aynı şekilde adliye de. Germencikli vatandaşlarımıza yakışır bir binada hizmet etmeyi umuyoruz" ifadelerini kullandı.