Aydın’ın en büyük inşaat malzemesi tedarikçilerinden biri olan Türen Ticaret, yapı malzemeleri ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Bir aile şirketi olan Türen Ticaret, her geçen yıl ürün yelpazesi ve iş potansiyelini geliştirerek Türen Kireç, Türen İnşaat, Türen Hazır Sıva markalarını da bünyesine kattı ve yaklaşık 200 kişiye istihdam sağlayan bir şirket oldu.

“ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİMİZİ ARTTIRDIK”

Temelden çatıya kadar tüm inşaat malzemelerinin tedarikçisi olduklarını bildiren şirket yöneticisi Bilâl Türen, “Uzun yıllar kireç, tuğla, çimento ve kum sattıktan sonra hem yeni ürünlerin çıkması hem müşterilerimizden gelen taleplere cevap verebilmek için ürün çeşitliliğimizi artırdık. Bugün hazır beton, demir tel, çivi, tuğla kiremit, baca çeşitleri, gaz beton, bimsblok, kum, mıcır, çimento, mozik, mermer tozu, alçı çeşitleri, ateş tuğlası ürünleri, yapıştırıcı (Kalekim) çeşitleri, alçıpan, betopan, Bordex, köşebent, membran, kiremit altı, asma tavan profilleri, izolasyon boyaları, mantolama malzemeleri, tamir harçları, brüt beton astarı, alçı filesi ve hilti çivi gibi birçok inşaat malzemesi satıyoruz. Aydın’ın tüm ilçelerinin yanı sıra diğer illere de inşaat malzemesi gönderiyoruz” dedi.

EGE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜ ALDILAR

Türen Ticaret, 2015-2020 yılları arasında alçı sektörünün lideri olan Alçı markalarının Ege Bölgesi’nde en çok satış yapan firması olarak önemli bir başarıya imza attı. Diğer alanlarda olduğu gibi alçı ürünlerinin satışında da Aydın’da önemli bir paya sahip olduklarını belirten şirket yöneticisi Bilal Türen, “2015-2020 yılları arasında alçı ürünlerindeki satışlarımızı bölge birinciliği ile taçlandırdık. Bugüne kadar birçok markadan başarı ödülleri almıştık. İzmir, Denizli ve Muğla’da birçok bayi varken Aydın’dan bir bayinin bu ödülü alması Aydın adına da önemli bir başarı oldu. Bu başarıyı uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışımıza borçluyuz” ifadelerini kullandı.

HAZIR SIVA VE KİREÇ ÜRETİM TESİSİ

ASTİM OSB’de yaklaşık 15 yıl önce kendi hazır sıva ve kireç üretim tesisini kuran Türen Ticaret, tesisiyle iş hacmini de genişletti. Türen markasını Türkiye’ye yaymak istediklerini dile getiren şirket sahibi Hayati Türen, şunları söyledi: “Yapı malzemelerinde gerek toptan, gerekse perakende olarak birçok Aydınlının tercihi olduk. Her geçen yıl iş hacmimizi büyüterek daha çok kişiyi istihdam eder hale geldik. Bugün birçok markayı bünyesinde barındıran Türen Ticaret olarak, 200’e yakın kişiye istihdam sağlamak bize gurur veriyor. Beş yıl içinde çalışan sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. Ege Bölgesi’nde sektördeki bilinirliliğimizi beş yıl sonra Türkiye geneline yaymak istiyoruz. Türen Ticaret olarak bundan sonra da dürüst, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışımızla Aydın’a değer katmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.”