Aydın Büyükşehir Belediyesince yapılarak Didim Belediyesine devredilecek olan Kültür Merkezi için ihaleye çıkıldı. Efeler Mahallesi 2538 ada 2 parsel olarak bildirilen ve Didim’de Atatürk Bulvarına yola sıfır, Vergi Dairesinin yanına yapılacak olan Kültür Merkezi için 20 Eylül’de ihale yapılacak. Bir adet betonarme ve çelik yapıda yapılacak olan Kültür Merkezinin 720 iş gününde teslim edilmesi bekleniyor.

TEŞEKKÜR ETTİ


Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 2021 yılının yatırım yılı olduğunu ifade ettiklerini belirterek, “Bu yıl atılım yılı olacak. Daha önce mega projelerimiz arasında yer alan Kültür Merkezi için Aydın Büyükşehir Belediyesince ihaleye çıkılacağını söylemiştik. 20 Eylül’de ihalesi yapılacak. Aydın BŞB Başkanımız Özlem Çerçioğlu bu merkezi yapıp Didim Belediyesine devredecek ve Didimlilerin kullanımına sunulacak. Ben şahsım ve ilçem adına kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Atabay, Kültür Merkezi içerisinde fuaye ve sergi salonu, toplantı ve etkinliklerin yapılacağı bir salon, oturma alanları tuvaleti ve küçük cep sineması olan bir merkezin ilçeye kazandırılacağını ifade etti.