Aydın’ın Büyükşehir olması ile birlikte beldeden mahalleye dönüşen ve İncirliova ilçesinin en büyük mahallesi olan Acarlar’da merhum belde belediye başkanları Durmuş Ali Meşmen, Hüseyin Demir, Durmuş Ali Akcan, Cafer Yıldırım, Yunus Şentürk ve Adnan Yıldız unutulmadı. AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısı ile merhum belediye başkanları için aşure hayrı yaptı. Eski belde belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen hayır etkinliğine AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN CELBEK, HİZMET VE YATIRIMLAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ


Etkinlikte merhum belediye başkanları için dua okunmasının ardından, Milletvekili Yavuz, İl Kadın Kolları Başkanı Göğde ve İlçe Başkanı Celbek ile birlikte vatandaşlara aşure ikram etti.
Yavuz, aşure hayrı için de İncirliova İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti. İlçe Başkanı Celbek de, teşkilat olarak Muharrem ayı kapsamında Acarlar merhum belde belediye başkanları için aşure hayrı düzenlediklerini belirterek, "Acarlar merhum belediye başkanlarımıza görev süreleri boyunca yaptıkları hizmet ve yatırımlar için teşekkür ediyor, kendilerine Allah'tan rahmet diliyoruz. Teşkilat olarak Milletvekilimiz Sayın Metin Yavuz'un da katılımı ile merhum belediye başkanlarımız için aşure hayrı yaptık. Hayrımızda vatandaşlarımız, birlik ve beraberlik içerisinde bir araya geldi. Bu da bizi fazlası ile memnun etti. Allah hayrımızı kabul etsin.” dedi.