Kapadokya İzci Federasyonu yöneticileri Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti. 12-18 Temmuz tarihleri arasında 2021-2022 çalıştayı için Didim Orman Kampında bir araya gelen Kapadokya İzci Federasyonu Başkanı Haydar Rayman ve federasyon yöneticilerinden oluşan heyet Başkan Atabay’a hem geçmiş olsun ziyaretinde bulundu; hem de çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Başkan Atabay da ülkenin değişik yörelerinden gelen İzci Federasyonu temsilcilerini ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, kamp ve karavan turizminin de ilçeye kattığı değerden bahsetti.

Ziyaretin sonunda Federasyon Başkanı Rayman, Başkan Atabay’a içerisinde hediyelerin yer aldığı çantayı takdim ederken, Başkan Atabay da konuklarına Didim Belediyesince üretilen tıbbi aromatik ürünler ile belediyeyi tanıtan materyallerin bulunduğu çantayı hediye etti.

Ziyarette ayrıca Federasyon yönetiminde de yer alan ve aynı zamanda CHP Spor Kurulu Danışma Üyesi olan Arif Aslan, Başkan Atabay’a teşekkür belgesi verdi.