İyi yemeklerin verdiği keyfi değişebileceğimiz pek az şey var! Bu yüzden iyi yemeğin keyfini çıkarabileceğimiz bir mekân gördüğümüzde kalpten bağlanıyoruz. Yedi Kardeşler Restoran ile henüz tanışmadıysanız akıl alan lezzetleri ile tanışmaya şu an davetlisiniz. Mersin’de kurulan ve ünü lezzet gurmeleri arasında yayılan Yedi Kardeşler Kebap ve Lahmacun lezzet durağını yakından tanımak sizin de hakkınız! Güvenilir gıda garantisi sunacak kadar işini özenli yapan restoranın öyküsüne eşlik edelim.

Yedi Kardeş El Ele Verip Bir Lezzet durağı İnşa Ettiler 1990 yılında, başlayan lezzet yolculuğu sıkı çalışma ve özenle harmanlanmış. Ağabeyler işçi olarak çalışmışlar sektörde önce ve bu süreçte çıraklıklarını tamamlamışlar. Gerçekten iyi gıda nasıl hazırlanır, müşteriye nasıl sunum yapılır birebir deneyim ile öğrenilmiş. Bu deneyim ile kendi iş yerlerini açmaya karar vermişler ve işte burada esas yolculuk başlamış. Üretici olmak başka işletmeci olmak başka elbette, ancak işin mutfağında yetiştiyseniz üstesinden kolaylıkla geleceğiniz bu unsurları Yedi Kardeşler de rahatlıkla halletmiş. İşletmenin odağı daima müşteri memnuniyeti olunca en lezzetli et için Toroslarda çiftlikler kurulup birebir yetiştirme yoluna gidilmiş, yanı sıra mutfağa giren ürünlerin büyük bir bölümü kendi tarlalarında ve kendi üreticilerinin ellerinde kontrollü olarak sağlanmış. Bugün mekâna gidenlerin lezzetine doyamadığı Yedi Kardeşler ’in lezzet konusundaki zirvesinin temelleri ise 1990 yılından bu yana emekle atılmıştır. Neden bu kadar iyi sorusunun cevabını çalışarak veren Yedi Kardeşler Restoran biz ne kadar övsek az kalacak, bu yüzden mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ziyarete gitmeden önce biraz da menü de neler var onlardan bahsedelim;
Patentli Lezzetler; Mersin’de Sizi Bekliyor İşin mutfağında olmak demek üretmek, yenilemek ve en iyi olanı ortaya çıkarmak demek! Yedi Kardeşler de mutfak serüvenlerinde yeni lezzetler ile bizleri buluşturmak için çalışıyorlar. Türkiye’nin patentli lezzetlerinden olan Keplican lezzet durağının bize sunduğu efsane lezzetler arasında. Tarifi sır, deneyimledikten sonra tarifini çıkartmak yerine ikinci porsiyonu söylemek isteyeceğiniz kadar lezzetli olduğunu söyleyelim sadece. İyi gıda konusunda Canan Karatay’ın da onayını alan Yedi Kardeşler Restoran Mersin’de hizmet veriyor, ana merkez daima Mersin’de olacak. Şubeleşme gibi bir düşünceleri bulunmuyor, çünkü hem Mersin’de bir lezzet durağının var olmasını istiyorlar hem de şehre değer katmak için hizmet bölgesini değiştirmek istemiyorlar. Mersin’e gitmek için bize verdikleri sebebin nahifliğine hayran kaldık açıkçası. O zaman ne yapıyoruz? Yola çıkıyoruz, kendinizi hazırlayın, Mersin’e lezzete doğru yolculuk var!