Elit Aydın Masterler Ligi adıyla kurulacak futbol ligi için ilk adım atıldı. Elite Master Ligi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Soyyiğit, Tahkim Kurulu Başkanı ve Eski FİFA kokartlı yan hakem Binali Kartal, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Bilen, Bölge Koordinatörü Mehmet Aydın ve Bölge Sorumlusu Alper Alkoç, ziyaret ettikleri Aydın ilinde takım yetkilileri ile bir araya gelerek hem lig hakkında bilgi verdiler, hem de Elit Master Lig ailesine dahil olacak takımlarla katılım sözleşmelerini imzaladılar.

8 TAKIM MÜRACAAT ETTİ

Elit Aydın Masterler Ligi’ne katılan ilk takımlar İncirliova Masterler, Germencik Belediye Masterler, Germencik Spor Masterler, Köşk Doğanspor Masterler, Aydın Masterler, Selçuk Ephesus Masterler, Yeni Acarlar Masterler ve Kuşadası Masterler oldu.

20 TAKIM MÜCADELE EDECEK

İncirliova Masterler Kurucu Başkanı İbrahim İkiz, “Aydın’da masterler liglere katılabilmek için İzmir’e gitmek zorunda kalıyordu. Zaman ve maddi açıdan zorlanan masterler takımları için kendi ligimizi kuracağız. İlk etapta ilimizde bir federasyon oluşturacağız. Ramazan ayından sonra da yaklaşık 20 takımın katılacağı ligi kuracağız. Bu organizasyonda başarılı olan takımlar, bölgesel, ulusal ve uluslararası turnuvalara katılım hakkı elde edecek. İlimize hayırlı olsun” dedi.