Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay 75. Yıl Sanayi Sitesinin kahvaltısına misafir oldu. Kahvaltıya Başkan Atabay’ın yanı sıra Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, oda başkan yardımcısı Nihat Özçevik, 75. Yıl Sanayi Sitesi Koopeatifi Başkanı Mehmet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı.
Samimi ortamda yapılan kahvaltının ardından Başkan Atabay’ın sanayi sitesi kooperatifin sanayinin alt kısmındaki kanalizasyon ve altyapı eksiklikleri konusunda bilgiler verdi. Ardından Başkan Atabay ve beraberindekiler sanayi sitesini gezerek hem esnaflarla sohbet etti, hem de sorunları konusunda fikir alış verişinde bulundu.

“SANAYİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ; ÇALIŞMA TALİMATI VERDİ”

Etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Atabay “75. yıl sanayi sitesi esnaflarımızın düzenlediği kahvaltıda bir arada olmaktan mutlu oldum. Kahvaltının ardından sanayi sitemizi gezerek hem esnaflarımızla bir araya geldik, hem de bazı sorunları yerinde görüp birlikte nasıl çözebilir konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Bu anlamda güzel ve verimli bir ziyaret ve etkinlik oldu. Bize gelen talepleri en kısa sürede değerlendirerek burada çalışma yapacağız. Bu noktada attığımız adımların ardından kendileri de bulundukları bölgeleri temizliğini ve düzenini sağlayacaklar. Eksik kalan çalışmalarda bizler destek olacağız ve birlikte dayanışma ruhuyla ilçemize hizmet vereceğiz. “dedi.