2020 yılında ülkemizdeki en iyi 100 oteli açıklayan Otelpuan adlı internet sitesinin müşteri memnuniyetine göre yaptığı anket sonucunda listede Didim

“2 MİLYONUN ÜZERİNDE DEĞERLENDİRME İLE BELİRLENDİ”

Didim Kaymakamı Halil Avşar, İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Umut Tuncer ile Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, otel yetkililerini Turizm Derneği'nde ağırladı. Etkinlikte ilk konuşan İlçe Kaymakamı Halil Avşar, Otelpuan adlı internet sitesinin 2020 yılı müşteri memnuniyetine göre yaptığı listede 100 otel içerisine Didim’den 3 otelin yer almasının gurur verici olduğunu kaydederek, “Bu değerlendirme 2 milyonun üzerinde otel müşterilerince yapılan bir çalışma, Didim bu anlamda turizm değerleriyle ön plana çıktı. İnşallah gelecek yıl bu sayı daha da artar. Bu noktada otel yöneticilerimize ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

“DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ”

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Umut Tuncer ise, Didim’in efekte, jeneriklik ve marka değeri yükselen bir ilçe olduğunu kaydederek, “Bu sonuçlar bizi şaşırtmadı ama mutlu olduk. Bu istatistiklerin çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. 2020’de Türkiye’nin en başarılı ili olduk. Türkiye de pandemi döneminde turizmde en başarılı ülke oldu. 2021’de bu sayının daha da artacağına inanıyorum. Biz çok daha iyi yerlere geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

"GELECEK YIL DAHA DA ARTACAK"

Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk de, Didim’de 3 otelin listede yer almasının sevindirici olduğunu kaydederek, “Geçmişte Didim’de bu anlamda bazı başarılar elde etmiştik. Geçen yıl açılan bir otelimizin olması da ayrıca güzel. Artık dijital dünya bu anlamda önemini ortaya koydu. Bu rakam gelecek yıl daha da artacaktır. Ülke olarak sezona iyi hazırlanırsak güzel bir sezon geçeceğini tahmin ediyorum.” diye konuştu.

“SOSYAL MEDYAYI VE DİJİTAL ORTAMI İYİ KULLANDIK”