Birçok kullanıcının bulunduğu Instagram artık çok farklı amaçlar için de kullanılmaya başlanmıştır. Sosyal medya üzerinden e ticaretin artmasıyla birçok küçük butik ve mağazalar da satışlarını Instagram üzerinden yürütmeye çalışıyor. Bunun için takipçi sayılarını arttırmak isteyen işletmeler https://fennomedia.com/instagram-takipci-satin-al/ sitesi üzerinden takipçi satın alabiliyorlar. Fennomedia sitesi, birçok sosyal medya platformu için takipçi, yorum, beğeni ve izlenme alabileceğiniz bir sitedir. Buradan satın alacağınız takipçiler Türk veya yabancı olarak seçilebiliyor. Instagram hesabınızı büyütmek için satın alacağınız takipçiler, size birçok yarar sağlayacaktır.

Satın Alınan Takipçiler

Türk, yabancı, karışık veya organik olarak seçilebiliyor. Kullanıcılar genellikle organik takipçiler tercih ediyor. Bunun sebebiyse takipçi satın aldıklarının bilinmemesini istemeleridir. Ayrıca diğer takipçiler bot olarak gönderildiği için beğeni ve yorum konusunda katkıları bulunmuyor. Özellikle e-ticaret için takipçi sayılarını arttırmak isteyen kullanıcılar için bot takipçilerin hiçbir anlamı olmuyor. Onlar için önemli olan aldıkları takipçilerin potansiyel birer müşteri olmasıdır. Ancak bot da olsa tek avantajı takipçi sayınızın yüksek olması sebebiyle başka kullanıcıların sizin sayfanıza güvenerek sizi takip etmesi olacaktır. Takipçi sayısı yüksek olmayan butik ve mağazalara alışveriş konusunda güvenilmiyor. Bu yüzden satış yapabilmek için takipçi sayınızın yüksek olması gerekiyor.

Takipçi Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Takipçi satın almak isteyen kişilerin ilk dikkat edeceği şey sitenin güvenilir olmasıdır. Bunu anlamanın en kolay yolu da sitenin sizden ne istediğidir. Şifrenizi isteyen sitelerin güvenilir olmayacağı gibi sizden izinler isteyen siteler de güvenli değildir. Bu siteler giriş yapmanızı değil yalnızca sizden profil linkinizi veya kullanıcı adınızı ister. Buradan güvenilir olup olmadığını anlayabilirsiniz. Ayrıca size gönderecekleri takipçiler sizin istediğiniz miktarda ve nitelikte olmalıdır. Bazı siteler, organik takipçi olarak satın aldığınız takipçileri bot olarak gönderebiliyor. Bunun önüne geçebilmek için de herkes tarafından kullanılan güvenilir siteleri tercih etmek gerekiyor. 

Takipçi Satın Alma

Eğer bir işletme hesabıysanız veya kişisel amaç dışında Instagram kullanıyorsanız satın alacağınız takipçiler organik ve aktif kullanıcılardan oluşmalıdır. Çünkü bu tür hesaplarda önemli olan etkileşimin yüksek olmasıdır. Bot takipçiler, takipten çıkmasa da beğeni ve yorum getirmeyecektir. Yabancı takipçiler satın aldığınızda da aynı şekilde etkileşimin az olması beklenir. Çünkü onların anlayacağı paylaşımlar yapmazsınız ve dikkatlerini çekmez. Bu yüzden takipçi bile kaybedebilirsiniz. Eğer kişisel amaçlı kullanıyorsanız bot takipçiler satın alarak sadece görünüşte takipçinizin fazla olmasını sağlayabilirsiniz. Instagram üzerinden satın alacağınız takipçilerinizin kalıcı olması için hesabınızı aktif olarak kullanmaya devam etmeli ve gündeme uygun içerikler üretmelisiniz takipçilerinizi analiz ederek onları tatmin edecek paylaşımlarda bulunmalısınız. Takipçi sayınızın fazla olması size yeni takipçiler de kazandıracaktır. Bunun için Fennomedia sitesine bakabilirsiniz.